Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh

Chce mi sie faceta!

Polecane posty

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh

Wiecie kiedy ostatnio uprawia艂am sex? 4 lata temu! Obecnie jestem z facetem kt贸ry mnie w og贸le nie jara, jest przystojny, fajny ale ma艂o m臋ski. Co sie ze mn膮 dzieje? Zawsze by艂am raczej ozieb艂a ale teraz widze 偶e hormony mi buzuja i poprostu zaczynam fantazjowac nawet na temat go艣cia na kasie w markecie :D Lubie facet贸w dobrze zbudowanych, wysokich z ikr膮 i jajami. Jest tu taki? hehe :D Mam 25 lat i chce uprawia膰 sex tak jak ka偶dy, z kims w kim bede szale艅czo zakochana :o Mo偶e jestem wybredna ale czy oczekuje zbyt wiele?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
widze ze sobie nawet nie pogadam :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 assadasdasdasd
mnie moj facet tez nie pociaga :O na dodatek spuszcza si臋 po paru pchnieciach :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
a mo偶e po prostu facet nie spe艂nia Twoich oczekiwa艅?? skoro nawet w hiperze Ciebie kto艣 jara to naprawd臋 jest 藕le;p Pogadaj z nim na ten temat i najlepiej zdecydowanie 偶eby musia艂 pogada膰;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
a tak poza...czy to normalne 偶e po kochaniu si臋 kobieta czasem p艂acze?? troch臋 si臋 czasem nie pokoj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
no w艂a艣nie nie spe艂nia,nie spe艂nia w og贸le mnie nie pociaga no facet na kasie jest taki...taki...nooo...w sam raz na jeden raz ale bym sie nie odwa偶y艂a :D no kurde m贸wie wam mam taka chcice 偶e szok ale znowu nie chce robic tego z kims kogo nie kocham jak sobie radzicie w takich sytuacjach a mo偶e nie macie chcicy? ja sie chyba dzisiaj pobawie pod ko艂derka :D assadasdasdasd--> mo偶e tak go jarasz ze nie mo偶e d艂u偶ej, no bez kitu tak 偶le i tak niedobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
Niesamotny mnich-> p艂acze? zapytaj ja dlaczego p艂acze to chyba nie jest normalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
Niesamotny mnich-> p艂acze? zapytaj ja dlaczego p艂acze to chyba nie jest normalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy ty ..
masz z deklem : Obecnie jestem z facetem kt贸ry mnie w og贸le nie jara, jest przystojny, fajny ale ma艂o m臋ski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SharonTakMamNaImie
moj chlopak tez szybko sie spusci po kilku pchnieciach... cyz cos z nim nie tak? mi sie wydaje ze jestw szystko ok i szybko sie podnieca;] mi sie to podoba bo przynajmiej wiem ze jeszcze go podniecam ;] a jak raz szybko wyjdzie to jeszcze jest 2 raz ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
dlaczego mam cos z deklem? poprostu mnie nie podnieca cho膰 jest atrakcyjny fizycznie, jest niem臋ski taka troszke cipka nie kocham go wiec z seksu nici bo nie moge sie zmusic mo偶e gdyby byl podniecajacy to bym sie skusila, mo偶e...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
no to co ze szybko konczy gorzej jak ktos nie podnieca w ogole i skonczyc nie mo偶e, to jest hardcore albo na sile przed艂u偶a bo mu sie wydaje ze ci przyjemnie brrrrrrrr raz mi sie zdarzylo i do tej pory mam niesmak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
Mi nie chce powiedzie膰 no ale raczej zadowolona jest...pogadam a wracaj膮c do tematu to chyba czas zmieni膰 faceta kr贸tko m贸wi膮c.. poprostu Ciebie nie poci膮ga i koniec..a skoro on nawet nie ma si艂y si臋 postara膰 偶eby艣 Ty by艂a zadowolona to naprawd臋 z niego dupa a nie facet. Rozumiem..raz na jaki艣 czas ka偶dy facet ma prawo do nie dyspozycyjno艣ci a nie ci膮gle...no i zwi膮zek i razem z tym seks musi by膰 ciekawy. mam fajny spos贸b 偶eby rozpali膰 kobiet臋..ostatnio na to wpad艂em..no ale najpierw musisz znale艣膰 normalnego faceta:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
Niesamotny mnich--> m贸w!!!! jaki spos贸b???? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
艂膮cze anal z oralem , najpierw buszuj臋 w odbycie mojej ukochanej a po藕niej szczytuj臋 w jej ustach jak mi obci膮ga :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
no to juz chyba wiem dlaczego p艂acze chyba, 偶e to zart :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
to nie 偶art :) p艂acze z rozkoszy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
no ale nie m贸w, 偶e wk艂adasz go jej do ty艂ka a p贸偶niej do ust bo 偶adna kobieta na to sie nie zgodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
spr贸buj 艣wietna sprawa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
heheheh samej bedzie to do艣膰 trudne cho膰 nie wiem czy sprawiloby mi to przyjemnosc gdybym nawet miala z kim sie bzyka膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
Spie**..jaki艣 ham sie pod mnie podszywa!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnichu pisze si臋 cham
:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
domy艣li艂am sie :) to jaki jest ten spos贸b?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
hmm..tak jak ostatnio.. przyszed艂em do jej mieszkania...poca艂owa艂em na przywitanie...no i generalnie sie zaczeli艣my ca艂owa膰...keidy chcia艂a i艣膰 mi zrobi膰 herbat臋(by艂o ciep艂o wi臋c by艂a kuso ubrana) wzio艂em i 艣ci膮gno艂em z jej piersi bluzk臋 w d贸艂 i zaczo艂em pie艣ci膰...to dzia艂a genialnie:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
wog贸le ta sie tutaj jakos rejestrowa膰 czy co艣 takiego?? 偶eby mi 偶aden idiota nie zabieral nika i sie nie podszywa艂?;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhh
boszzz ja nie mam nawet tego ja chce sie piescic z kims normalnym!!!! :o

Udost臋pnij ten post

Jak tak chce ci si臋 faceta to prze艣pij si臋 z tym kt贸ry cie poci膮ga i nie udawaj ze tego nie zrobisz jak go nie kochasz... Problem z g艂owy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesamotny mnich
p贸藕niej pie艣ci艂em penisa mojej kobiety tak d艂ugo a偶 moje usta by艂y wype艂nione jej bia艂ym nektarem

Udost臋pnij ten post