Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh

Chce mi sie faceta!

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh

Wiecie kiedy ostatnio uprawiałam sex? 4 lata temu! Obecnie jestem z facetem który mnie w ogóle nie jara, jest przystojny, fajny ale mało męski. Co sie ze mną dzieje? Zawsze byłam raczej oziebła ale teraz widze że hormony mi buzuja i poprostu zaczynam fantazjowac nawet na temat gościa na kasie w markecie :D Lubie facetów dobrze zbudowanych, wysokich z ikrą i jajami. Jest tu taki? hehe :D Mam 25 lat i chce uprawiać sex tak jak każdy, z kims w kim bede szaleńczo zakochana :o Może jestem wybredna ale czy oczekuje zbyt wiele?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
widze ze sobie nawet nie pogadam :o

Gość assadasdasdasd
mnie moj facet tez nie pociaga :O na dodatek spuszcza się po paru pchnieciach :O

Gość Niesamotny mnich
a może po prostu facet nie spełnia Twoich oczekiwań?? skoro nawet w hiperze Ciebie ktoś jara to naprawdę jest źle;p Pogadaj z nim na ten temat i najlepiej zdecydowanie żeby musiał pogadać;p

Gość Niesamotny mnich
a tak poza...czy to normalne że po kochaniu się kobieta czasem płacze?? trochę się czasem nie pokoję

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
no właśnie nie spełnia,nie spełnia w ogóle mnie nie pociaga no facet na kasie jest taki...taki...nooo...w sam raz na jeden raz ale bym sie nie odważyła :D no kurde mówie wam mam taka chcice że szok ale znowu nie chce robic tego z kims kogo nie kocham jak sobie radzicie w takich sytuacjach a może nie macie chcicy? ja sie chyba dzisiaj pobawie pod kołderka :D assadasdasdasd--> może tak go jarasz ze nie może dłużej, no bez kitu tak żle i tak niedobrze

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
Niesamotny mnich-> płacze? zapytaj ja dlaczego płacze to chyba nie jest normalne

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
Niesamotny mnich-> płacze? zapytaj ja dlaczego płacze to chyba nie jest normalne

Gość czy ty ..
masz z deklem : Obecnie jestem z facetem który mnie w ogóle nie jara, jest przystojny, fajny ale mało męski.

Gość SharonTakMamNaImie
moj chlopak tez szybko sie spusci po kilku pchnieciach... cyz cos z nim nie tak? mi sie wydaje ze jestw szystko ok i szybko sie podnieca;] mi sie to podoba bo przynajmiej wiem ze jeszcze go podniecam ;] a jak raz szybko wyjdzie to jeszcze jest 2 raz ;]

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
dlaczego mam cos z deklem? poprostu mnie nie podnieca choć jest atrakcyjny fizycznie, jest niemęski taka troszke cipka nie kocham go wiec z seksu nici bo nie moge sie zmusic może gdyby byl podniecajacy to bym sie skusila, może...

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
no to co ze szybko konczy gorzej jak ktos nie podnieca w ogole i skonczyc nie może, to jest hardcore albo na sile przedłuża bo mu sie wydaje ze ci przyjemnie brrrrrrrr raz mi sie zdarzylo i do tej pory mam niesmak

Gość Niesamotny mnich
Mi nie chce powiedzieć no ale raczej zadowolona jest...pogadam a wracając do tematu to chyba czas zmienić faceta krótko mówiąc.. poprostu Ciebie nie pociąga i koniec..a skoro on nawet nie ma siły się postarać żebyś Ty była zadowolona to naprawdę z niego dupa a nie facet. Rozumiem..raz na jakiś czas każdy facet ma prawo do nie dyspozycyjności a nie ciągle...no i związek i razem z tym seks musi być ciekawy. mam fajny sposób żeby rozpalić kobietę..ostatnio na to wpadłem..no ale najpierw musisz znaleść normalnego faceta:)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
Niesamotny mnich--> mów!!!! jaki sposób???? :D

Gość Niesamotny mnich
łącze anal z oralem , najpierw buszuję w odbycie mojej ukochanej a poźniej szczytuję w jej ustach jak mi obciąga :)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
no to juz chyba wiem dlaczego płacze chyba, że to zart :D

Gość Niesamotny mnich
to nie żart :) płacze z rozkoszy :)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
no ale nie mów, że wkładasz go jej do tyłka a póżniej do ust bo żadna kobieta na to sie nie zgodzi

Gość Niesamotny mnich
spróbuj świetna sprawa!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
heheheh samej bedzie to dość trudne choć nie wiem czy sprawiloby mi to przyjemnosc gdybym nawet miala z kim sie bzykać

Gość Niesamotny mnich
Spie**..jakiś ham sie pod mnie podszywa!!

Gość mnichu pisze się cham
:o

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
domyśliłam sie :) to jaki jest ten sposób?

Gość Niesamotny mnich
hmm..tak jak ostatnio.. przyszedłem do jej mieszkania...pocałowałem na przywitanie...no i generalnie sie zaczeliśmy całować...keidy chciała iść mi zrobić herbatę(było ciepło więc była kuso ubrana) wziołem i ściągnołem z jej piersi bluzkę w dół i zaczołem pieścić...to działa genialnie:D:D

Gość Niesamotny mnich
wogóle ta sie tutaj jakos rejestrować czy coś takiego?? żeby mi żaden idiota nie zabieral nika i sie nie podszywał?;/

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
boszzz ja nie mam nawet tego ja chce sie piescic z kims normalnym!!!! :o

Jak tak chce ci się faceta to prześpij się z tym który cie pociąga i nie udawaj ze tego nie zrobisz jak go nie kochasz... Problem z głowy...

Gość Niesamotny mnich
później pieściłem penisa mojej kobiety tak długo aż moje usta były wypełnione jej białym nektarem