pocieszna21 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 szukam pomoc jestem w 3 tygodniu ciaży che usunac dziecko pomoc szukam jakegos adresu gdzie to moge zrobic pomuszcie mi!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika668 Napisano Czerwiec 23, 2009 http://www.womenonwaves.org/set-274-pl.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stadererd Napisano Czerwiec 23, 2009 a jesteś pewna że nie ma innego rozwiązania ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocieszna21 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 tak jestem pena che tego masz moze jaki adres gdzie to robia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocieszna21 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 proszę pomuzcie mi gdzie to moge zrobic i długo to trwa>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z doswiadzcenia wiem niezle Napisano Czerwiec 23, 2009 spróbuj widelcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika668 Napisano Czerwiec 23, 2009 Jezeli masz pieniadze to wejdz w link ktory ci podalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocieszna21 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 weszłam w ten link mama pieniadze:!:!!: robiłas to kiedys juz ??i te tabletki moga pomuc>///? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Boże dziewczyno weź się ogarnij! Trzeba było robić to z głową! Zrobisz co będziesz uważała za stosowne , ale przemysl to bo później są różne konsekwencje ! A poza tym nie masz praca zabijać bezbronnej istoty. Tyle ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 duzo jest tu watkow na temat usowania i aborcji poszukaj na porum gdzies widzilam ale moizesz wpisac w google nap bezbolesne wywolywanie miesiaczki lub cos w tym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 http://www.google.pl/search?rlz=1C1SKPC_enPL332PL332&aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=bezbolesne+wywolywanie+miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojoojojjjjjj Napisano Czerwiec 23, 2009 bezbolesne?? hahaha boli i to straszliwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiokrkrk Napisano Czerwiec 23, 2009 autorko, wez wróc do szkoly. ile masz lat 15? piszesz gorzej niz moj 5 letni syn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mow do mnie malenka Napisano Czerwiec 23, 2009 tak bez bolesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 bez bolesne jasne. nie mogłam ustać na nogach o własnych siłach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach