Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KFGiiuy

jaka sięć sklepów jest najlepsza wg was?biedronka,lewiatan czy tesco ??

Polecane posty

Gość a dla kogo ten
a najbardziej z Lidla lubię mrożone ziemniaczki półkisężyce :D próbowaliście? pycha :) jak wracam z pracy i wiem, że nie będzie czasu na ugotowanie ziemniaków to do Lidla po półksiężyce, 15 mni smażenia i pycha :D super są :D

Gość żabka jest droga *
A ja mam tak, że żabka, lewiatan , groszek i kefirek są obok siebie...................Nie ma bola, żeby w którymś nie było jakiejś promocji:) np. żółty ser gouda z Moniek - cena 10,99 za kg jak nie w jednym to w drugim :) ALE NIE W ŻABCE - tam jest francowacie drogo i jak coś jest "tanie" to jakieś stare pakowane ciastka...ble:( Wspominam Plusa;) Lubię chemię z Lidla ale nie proszki do prania:o Proszki kupuję raz na jakis czas w Selgrosie - lubię go bo nikt nikomu nie jeździ wózkiem po nogach :-D

Gość żabka jest droga *
Nie kapuje tylko jednego.....dlaczego w polskim Lidlu płyn do garów jest taki cieniutki i słaby w porównaniu z identycznym płynem kupionym w angielskim Lidlu :o ???

żabka jest mega droga. w osiedlowym sklepie chipsy o nazwie: star chips kosztują 3,45 a w żabce takie same: 5,40 :o droższe jest tam picie, jogurty, wszystko ! nawet zupki błyskawiczne mają drogie :o

Żaba jest beznadziejna, wkurza mnie ta ich reklama co teraz wszedzie leci:/ Ja uwielbiam Biedronke, nie spotkalam sie tam jeszcze z niedobrym produktem a ceny cudowne! Szczegolnie chipsy sa pyszne. Jedyne czego stamtad nie lubie to chleb, nawej jak jest swiezy smakuje jakby mial 3 dni:p Ale od chleba mam piekarnie obok domu:)

Gość taka jaaa
ja tam tesco lubie ale w lidlu kupuje najczesciej

Gość Lady__17
Ja tam jestem wierna Carrefourowi. Tam jest wszystko ładnie podane, duża różnorodność towaru, a produkty 'marki Carrefour' są paluszki lizać :)

myślę, że nie można porównywać tesco z biedronką czy lidlem tesco, leclerc, real - to normalne supermarkety, towar normalnie wyłożony na półkach a biedronka czy lidl to tzw. dyskonta, czyli takie pół-sklapy, pół-magazyny, towar często leży na podłodze, zapakowany zbiorczo itd. dlatego ceny sa też raczej nieporównywalne, jesli idzie o taką biedronkę i reala np. ja najbardziej lubię robić zakupy w tesco, mam blisko, są szerokie przejścia z regałami, pasuje mi asortyment i ceny są też do przyjęcia najbliżej domu mam lidla, też czasem tam coś kupuję, ale np. denerwuje nie to, ze nie ma małych koszyków, tylko te wózki, w dodatku trzeba szukac na nie złotówki, trochę to niewygodne, przejścia między regałami są wąski, nie ma gdzie przepakowac rzeczy, no i wybór jest dużo mniejszy

Gość Arrarrar
Biedronka robi tylko arararararra!!!W tych produktach sama chemia i w ogóle na coli nawet sobie nie mogą napisać bez konserwnatów.

Gość Mońki
Biedronka zdecydowanie, dobra jakość, niskie ceny, miła obsługa (zawsze, jak o co pytam, co mi to znajdą, albo sprawdzają czy jest na magazynie), nigdy mnie nie oszukali na cenach, co w TESCO zdarza się notorycznie. Po zakupach w TESCO muszę sprawdzać paragon ( i często iść coś oddać, bo cena jest inna niż na półce) a w Biedronce już przestałam sprawdzać paragon, bo tam się wszystko zgadza zawsze. I w TESCO wkurzają mnie jeszcze te kasy gdzie się samemu kasuje, normalne kasy wszystkie zamknięte , w sumie przestałam już chodzić do TESCO

Gość gość
1. Biedronka 2. Tesco