Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KFGiiuy

jaka sięć sklepów jest najlepsza wg was?biedronka,lewiatan czy tesco ??

Polecane posty

moim zdaniem biedronka, w tesco jest okropnie drogo. Wczoraj kupilam cukier, kawe za 2,50 i 2 zele pod prysznic i zaplacilam 33zl!

Gość nieeeeeekluseczka
ryneczki

Gość 1200 krakow kawalerka
a co sadzicie o lewiatanie ?przeciez tam jest najdrożej!

Gość lech + tyskie w puszce
netto tylko i wyłącznie

Gość
nie mam leviatana w swojej zakupowej strefie;) a u mnie na ryneczku jest tak kurewsko drogo, ze masakra:o

Gość dżaba
nie znam żadnego Leviatana lubie Lidla

Gość a dla kogo ten
ja tam chwalę sobie lidl... tanio jest, dobre jakościowo produkty mają, często są różne przeceny, promocje, np. ostatnio 0,5 kg mięsa mielonego za 3,19 kupiłam...

Gość powiem z doswidczenia
lidl jest dobry.

Gość dxvdsfg
BIERDONKA :)

Gość tylko pytanie z czego to mięso
za taką cenę? mielone kupuje w sklepie w który zmielą na miejscu np. karkówke z szynką ( wołowina strasznie droga). Ale poza tym lidl jest ok Tesco drogo jak diabli..... oszukuja na promocjach, ogólnie syf.

Gość najlepszy to był
śp. Plus. :classic_cool:

Gość biedrona ma najlepsze
chipsy i jogurty.

Tesco bo mam pod blokiem i ze względu wygody :D tylko tam chodzę :D Czasem zdarzy się, że po drodze jak gdzieś jadę to wstąpie do reala "D

Gość a dla kogo ten
a właśnie, że mięso mielone było super. jak usmażyłam to miałam mięsa nadal tyle samo co przed. w smaku było bardzo dobre, a poza tym na opakowaniu napisane było, że 89 % produktu to mięso :)

Gość
plus koncentrat tomatino i draze:classic_cool: a w lidlu sa dobre (i tanie!!) makarony, zolte sery, twarozki, napoje, podobaja mi sie te tygodnie kuchni np wloskiej czy greckiej, fajne rzeczy mozna dostac.

Ja mam biedronkę i spożywczak z Lewiatana :) w Lewiatanie dobre są orzeszki ziemne w paczce za 0,99 ,moze jeszcze płyn do naczyń 1l za 1,75 bardzo fajny gesty i ładnie pachnie ,worki na śmieci tanie ,gąbki do mycia naczyń także tanio ,ze spożywki to ciężko o dobrą jakoś ,są czekolady za 1,39 ale smakiem różnią się z tymi tanimi czekoladami z biedronki lidla i innych takich tam czyli taka trochę margarynka z kakaem :D O jeszcze mi sie przypomniało jako ,że na kafe wszyscy lubią pasztety to tak mi sie skojarzyło :D że w Lewiatanie sa dobre pasztety w tych kubeczkach małych za 0,99 pomidorowy ,zwykły,z papryką i takie tam pierdółki :D

Gość jeszcze polo market został
nie jest taki najgorszy i cenowo tez ujdzie

Gość masajkaaa
Biedronka :classic_cool:

Gość dżaba
a jakie słodycze w Lidlu są super,jak sie jedzie do kogoś to czekolady okazałe, z migdałami,orzechami albo mleczne, baiało-kawowa bomboniery porządne,smaczne czekoladki z likierem wiśniowym albo koniakiem, w sklepach innych takie słodycze kosztują majątek

Gość 1234567........
ja zawsze jak robię zakupy w piątek takie większe po drodze z pracy mam Biedronkę później obowiązkowo zahaczam o pawilon z rybami a na koniec jeszcze Polo :)

lewiatana :) ale weźcie pod uwagę, że lewiatany to sieci sklepów, jak żabka, asy, chata polska a biedronka i tesco to super i hipermarkety. to jest ogromna różnica. z biedronki lubię jogurty. mają najlepsze.

Gość a dla kogo ten
mój mąż to mięsożerca i ja najwięcej tego mięsa właśnie kupuję... i w lidlu, nie dość że to wszystko samczne jest to i tanie. kiełbasa śląska kg za 8,99 - pyszna jest, nadaje się do wszystkiego - na grilla, na patelnię, do bigodu, gotowana... a w firmowych mięsnych śląska dwa razy tyle kosztuje. porcje rosołowe ze krzydłami pakowane po 2 szt za 2,19 - dwie zupy mam z tego, dwa razy sos, do tego jeszcze skrzydełka pieczone...

Kurczę zapomniałam mam jeszcze Eko I Dino :O w Eko są zawsze promocje na sery :) w Dino z resztą też :D Eko ma swoje produkty ale Dino raczej posiada polskie droższe :O

Gość patertrgg
ROBACZEK A JAKA TO DO CHOLERY RÓZNICA ??CO TY GADASZ?JAKA RÓZNICA MIEDZY BIEDRONKA I TESCO A LEWIATANEM ?

Gość
robaczek ma racje, leviatan, zabka to zwykle sklepy spozywcze, nie jest w nich najtaniej - idz zrobic dzienne zakupy do zabki i biedronki.lidla - w zabce wydasz 2x wiecej.

w cenach jest różnica :) hipermarkety, np biedronka mają wlaśną, duuużo tańszą markę niż np marka lewiatana. to tak jakbyście kupowal w żabce i w tesco. jest różnica. większy wybór produktów itd ;)

Gość mój warzywniok jest de best
:classic_cool: