Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moriccc

nie potarafie zaakceptowac swojej ciazy ...

Polecane posty

Gość jestem w 33 tc
prowokacja grubymi nicmi szyta Mam nadzieje, ze masz racje.

Gość moriccc
myslalm po prostu ze jest tu wiecej kobiet ktore tak jak ja nie potrafia zaakceptowac tego ze zostana matkami

Gość prowokacja grubymi nicmi
szyta a wy si nabieracie jak pelikany

Gość skdbfvycfc
a myślałaś o aborcji?to najlepsze wyjście.

Gość gagagahjajancuc
ja mam 4-miesiecznego synka i zostawiam go z ojcem na 10 dni bo musze wyjechac a nie moge go ze soba zabrac za granice i jakos nie rozwazam tego w kategoriach braku milosci. kobiecie jest potrzebny czas dla siebie po porodzie, chyba lepiej ze chce sie od tego zdystansowac i odpoczac w czasie gdy ojciec dziecka sie nim zajmie.

Gość heh heh heh 9_9
autorko !!! gdybym zaszła podzieliłabym Twój los bo NIE KAŻDA kobieta marzy o tym by się rozmnożyć ale te co to robią nie są w stanie ogarnąć tego swoimi rozumiem bywa ;) teraz jestem z kimś on wie że nie chcę dzieci uważam że jest ich wystarczająco dużo na świecie i nie widzę sensu !!! po co mam rodzić kolejne !!! skoro jeszcze tak wiele nie ma rodzin i można nimi się zaopiekować !!! myślę że jeśli Twój TŻ wie jak jest zaopiekuje się dzieckiem a Ty będziesz miała czas na zastanowienie się co dalej robić :)

Gość moriccc
a co do mojego partnera to uwazam ze dziecko jest tak samo jego jak i moje i to jego obowiazek sie nim zajmowac.doskonale rozumiem ze moj rowniez i wcale nie napisalm ze nigdy ni bede sie nim zajmowac. po prostu czuje ze nie chce tego robic,przynajmniej nie od rzu po porodzie. poa tym uwazam ze 9 miesiecy bycia w ciazy to ogromny wysilek i jzu w pewnym sensie wykonywanie swojego obowiazku, ktorym jest pzrede szytskim urodzenie zdrowego dziecka

Gość agawa.w
adopcja ze wskazaniem znajdz ich forum

Gość moriccc
zapomnialas o moim partnerze ktory chce tego dziecka i chce sie nim opiekowac

Gość jestem w 33 tc
kurwa czy wy zawsze musicie najezdzac na ludzi ;/ Nie kazda kobieta musi byc MATKA POLKA i nie kazda stworzona jest do bycia matka ;/ dziewczyna poddala by sie aborcji byscie ryly gumiory, chce urodzic tez ryjecie gumiory ;/ Nic wam nigdy nie pasuje ;/ Po pierwsze: coz za dziwne forum, ktore uksztaltowalo sobie wyrazenie Matka Polka jako cos obrazliwego, po drugie: co to znaczy "byscie ryly gumiory"? Skad ty sie urwalas z takim slownikiem, nie wspominajac juz o reszcie twojej wypowiedzi. A po trzecie: dorosli ludzie powinni byc odpowiedzialnia swoje czyny, a nie uciekac od odpowiedzialnosci. Przynajmniej ja mam takie zdanie, a wy sobie myslcie co chcecie!

Gość gagagahjajancuc
ja tez nie wiedzialam, balam sie i tez nie jestem typem, ktory siedzi non stop przy dziecku. Owszem dokarmialam piersia dopoki mialam pokarm, ale i tak byl zbyt glodny wiec je mieszanke. Ojciec wstawal do niego w nocy przez caly czas-teraz juz maly przesypia noce, tata myje butelki, robi mu jedzonko gdy trzeba. Wazne jest aby mezczyzna wspoluczestniczyl w tych narodzinach-pomagal Ci a latwiej przyjdzie zaakceptowanie faktu, ze zostalas mama.

Gość moriccc
do heh heh heh 9_9 . dzieki za wsparcie.dobrze ze sa jakies normalne kobiety na tym forum...

Gość o jakiej wy adopcji
pieprzycie?! przecież nikt tu nei chce oddawac dziecka do domu dizecka, tym bardziej że ojciec chce sie nim opiekowac a i autorka nie mói, że go nie chce tylko chce odpocząć!

Gość heh heh heh 9_9
nmzc :) nie przejmuj się niczym i tak jak planowałaś wyjedź :) po powrocie zobaczysz jak będzie :)

Gość gagagahjajancuc
ale jak widzisz autorko, nie kazdy potrafi czytac ze zrozumieniem skoro radza Ci adopcje lub aborcje. Pozdrawiam i trzymaj sie zdrowo :-)

Gość co za idiotka
moriccc do heh heh heh 9_9 . dzieki za wsparcie.dobrze ze sa jakies normalne kobiety na tym forum... Tak idiotko, bo wurzekniecie sie wlasnego dziecka to jest TAKIE NORMALNE!! I zrozum to tepy lbie, ze nie sztuka jest urodzic dziecko, a sztuka jest wziac za nie odpowiedzialnosc i wychowac je na normalnego czlowieka, ale z taka matka jak ty to moze faktycznie lepiej, zeby ktos inny zajal sie tym biednym dzieckiem, skoro matka jest idiotka i do tego te zimne wypowiedzi wskazuja na chorobe psychiczna.

Gość tu cvie nie zrozumieja
b owszystkie to idealne mamuski, ktore twierdzą, że nie ma nic piękniejszego niż okres ciaży, potem babranie sie w kaszkach, zupkach, pieluchach itp.

Gość patrzta już jej wmawiają
że chce sie wyrzec dziecka...ciekawe co jeszcze wymyslicie.😴

Gość moriccc
juz nie mowiac o porodzie... tyle sie o tym naczytalam ze mi starczy horrorow na cale zycie. juz zaczynam sie powoli przygotowywac do tego wydarzenia i codziennie sobie wmawaim ze to pare godz i po wszystkim. bardzo nie chcialm zeby moj partner byl przy porodzie, bo niechce zeby widzial mnie w takim stanie.ale on sie uparl... ciagle probuje mnie pocieszyc ze nic nie bedzie bolalo itd... wiem ze to glupie ale boje sie nawet pobierania krwi,na kt widok mdleje.

Gość wy wszystkie jestescie
zdrowo pierdolniete! Ja nie jestem matka, ale normalnie noz w kieszeni mi sie otwiera jak czytam te forum!! Co to za kretynki tu siedza, ktore wyzywaja matki od matek polek albo idealnych mamusiek? To jest do cholerny forum dla matek, wiec chyba logiczne, ze siedza tu kobiety-matki, ktore maja dzieci, kochaja je, dbaja o nie i nie akceptuja zachowania autorki!! Jak wam sie nie podoba to idzie na ogoly, erotyczny czy inny, tam sobie najezdzajcie na matki i piszcie co chcecie, ale przestancie najezdzac na NORMALNE KOBIETY-MATKI na tym forum, BO TO ICH TOPIK!!

rzeczywiście przykre jest to, ze matka odwraca się od dziecka, ale osobiście uważam, że jeśli nie czuje sie na siłach, to dobrze robi - zostawi dziecko z ojcem, nie będzie krzywdzić malucha i siebie katować. Czasem tak jest, że nie jest się na coś gotowym, wtedy właśnie należy z dwojga złego wybrac to mniejsze zło. Autorka stara się to właśnie zrobić i ją w pewnym sensie rozumiem, chciaż sama nosze w sobie dziecko, które już teraz kocham nad życie, całą sobą i kórego bym za nic w świecie nikomu nie oddała życie nie zawsze jest czarne albo białe

Gość heh heh heh 9_9
moriccc normalnie jakbym sama siebie czytała :) jesteś dokładnie taka jak ja :) do "co za idiotka" obraził Cię ktoś? nie :) więc i Ty nie obrażaj :) nie umiesz dyskutować, podawać argumentów tylko rzucasz epitetami to się nie wypowiadaj

Gość Mo.ni.ka
Zaraz mnie chyba coś strzeli. Usunie-źle, urodzi-źle. Sorry nie każda kobieta patrzy na USG jak na 8. cud swiata. Nie pomyslałyscie ze ona może mieć depresję ciązową a potem poporodową. Nie każda matka rozczula się nad swoim dzieckiem jak nad niewiadomo czym. Moja ciocia miała tak silną depresję ze zraz po porodzie wujek wysłał ją na miesiąc wakcji. Wróciła wypoczeta i w lepszym stanie psychicznym a dziecko ma dziś 5 lat i jest zdrowe fizycznie i emocjonalnie. Autorko nie przejmuj się "idealnymi" matkami. Idź na urlop po urodzeniu dziecka. PS Chyba nie myslalyscie ze skoro dziecko jest niechciane to autorka oszaleje z radości po zeobieniu testu ciążowego. ;/

do tych co najezdzaja na autorke tematu: puknijcie sie w glowe zanim cos napiszecie.nie kazda kobieta czuje sie na silach zeby miec dziecko.kto tak kuzwa powiedzial ze kobieta musi rodzic dzieci?!

wy wszystkie jestescie, wiesz, to, że kobieta jest kochającą matką nie znaczy jeszcze, ze musi miec klapki na oczach i patrzeć jak zaprogramowany robot tylko w jedną stronę, kompletnie nie mając zrozumienia dla innych, którzy mają odmienny od niej punkt widzenia lub styl życia. To się nazywa empatia i obiektywizm

zaraz się wyrzeka, dziewczyna chce trochę odpocząć, i lepiej jak sobie wyjedzie przemyśli niż miałaby oddać do domu dziecka lub co gorsze na śmietnik wywalić. a matka polka to obraźliwe słowo określające mamuśki nawiedzone którym wydaje się że świat kręci się kolo ich dziecka i ich samych, bardzo dobre określenia :)

Gość aczasem wlasnie taki
wyjazd pozwala uzmysłowic sobie, że brakuje nam tych osób wiec moze i autorka gdy ochłonie zmieni zdanie?;)

Gość Będzie bolało
I to jak jasna cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I życze Ci kilkunastogodzinnego porodu wyrodna matko!!! Trzeba było d***y nie dawac to bys dziecka nie miała!!! Żal mi go bo nikomu nie zawiniło...dobrze ze chociaz ojciec sie trafił odpowiedzialny!!!

ja uważam, ze jeśli już matka znalazła sie w takiej trudnej sytuacji, jak autorka (bo wiadomo, że też ma świadomośc, że nie jest to sielankowy scenariusz i pewnie też w jakimś sensie ją to boli), to powinna zadbac o to, zeby dziecko trafiło w dobre ręce lub dać mu na to przynajmniej szansę, postępując na tyle racjonalnie i rozsądnie, na ile sie da. Wydaje mi sie, że autorka bierze to pod uwagę, dlatego mam dla niej pewnego rodzaju zrozumienie