Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy nie będe miała ORGAZMU..

Nigdy nie będe miała ORGAZMU..

Polecane posty

Gość Nigdy nie będe miała ORGAZMU..

Mam od ponad 2lat chłopaka, od 0,5roku nie jestem dziewicą..Bardzo go kocham, ale... inaczej wyobrazalam sobie zblizenia... Teraz jest tak, że się kochamy a ja myślę całkiem o czym innym.. czekam aż skończy.. a mam dopiero 20 lat... Czuję się beznadziejnie i nigdy mu tego nie powiem. Coś jest ze mną nie tak... :( Czy ktoś tak miał? Dodam że jak sama się pieszczę to jest mi trochę przyjemnie, ale jeszcze nigdy nie miałam orgazmu.. ani sama ani z nim...

Gość hmmmmmhhhmmmmmm
daj namiery spotlamy sie i napewno edziesz miec orgazm

Trudno powiedzieć dlaczego tak jest. Może zbyt wcześnie przeszłaś inicjację seksualną, może to przez stosowanie nieodpowiedniej techniki ze strony twojego chłopaka, a może to efekt działania hormonalnych środków antykoncepcyjnych...

Gość Nigdy nie będe miała ORGAZMU.
hmmmmmhhhmmmmmm -> taa na pewno tabletek nie biorę jeszcze czy ja wiem czy wczesnie? moze fizycznie, bo psychicznie po 1,5 roku zwiazku bylam gotowa...

:(

Gość może jesteś wychowana
w katolickiej rodzinie, gdzie wszystko co dot. sexu jest grzechem, albo wyjątkowo oziębła. To można leczyć, ale nie zawsze skutecznie.Twój mąż będzie miał przerypane. Współczuję, tobie i jemu.

niektore kobiety nie mają orgazmu pochwowego, są zdolne tylko do łechtaczkowego. Czasem po porodzie się to zmienia

Gość 49 i pol
bzdura. Kazda miala, ma lub bedzie miala.Wiele zalezy od faceta, lecz musisz mu o tym powiedziec abyscie razem szukali pozycji, miejsca itd. Moj kumpel chodzil z laska 5 lat. Bardzo sie kochali, ale ona robila sex tylko aby mu bylo dobrze, sama niczeko nie odczuwala, dokladnie jak ty. Pewnego razu wracali pozno z kina i on odprowadzal do domu. Bylo malo czasu i wstepowal do niej do mieszkania lecz mial ochote na jebanko. Wzial ja w bramie na stojaka. Nigdy wczesniej nie widzial jak ktos tak jak ona przezywa orgazm. Przy tym darla sie na caly dom. Od tej pory to ona chciala tak czesto sexu ze on prawie nie dawal rady. Probojcie bedac przy tym szczerymi. Powodzenia

lechtaczka jest wbrew pozorom dużym narządem część jej jest na zewnątrz ,a część wewnątrz. Czasem jednak jest tak umiejscowiona ,że członek nie może do tego punktu dosięgnąć. jak już mówilam czasem obniża się on po porodzie i kobieta jest zdalna do orgazmu pochwowego

Gość qqq999
a masturbowałaś się kiedyś?

49 i pół.widzę ,że mało wiesz na ten temat więc się nie wypowiadaj. Rozmawialam na ten temat z seksuologiem kiedyś bo tez mialam z tym problem i myślę ,że on lepiej wie od ciebie. Oczywiście nie zawsze przyczyna jest taka ,ale jest to bardzo możliwe. Poczytaj trochę na ten temat zanim cos powiesz. Niestety wiele kobiet udaje orgazm

Gość do 49 i pół
i ten kumpel tak dokładnie ci to opowiedział ? masz bujną wyobraźnię :-O

jaki kumpel? seksuolog ,a mój ginekolog to potwierdził .poza tym w książkach medycznych też można o tym przeczytać ,a nawet na necie

Gość 49 i pol
do eunice. Spokojnie. Bzdura nie bylo skierowane do twojej wypowiedzi, lecz do autorki ktora twierdzila ze nie bedzie nigdy miala orgazmu. Z lechtaczka masz w zupelnosci racje. Nie jestem chlystkiem mam swoje lata i z przyjacielami rozmawia sie o roznych rzeczach. Tez o seksie. Nikt nie musi w to wierzyc. Autorka ktora ma problem z orgazmem na pewno musi probowac a nie rezygnowac. Moze rowniez porozmawiac z seksuologiem np. twoim. Ok ? Moze tez jestem seksuologiem lub ginekologiem. Mysle ze niepotzrebnie sie zloscisz i stawiasz mnie do kata. Hej.

Gość do eunice
czy jak czytasz to rozumiesz co czytasz i do kogo jest adresowane ?

Gość 49 i pol
tak to pisal49i pol. Wczytaj sie dobrze i nie stresuj przy tym.

jejq pomyliło mi się że ,,do 49 i pół\" pisał 49 i pół bo nie doczytałam ego ,,do\". Rozumiesz już?

Gość 49 i pol
ok. Mysle ze wiesz o co mi chodzilo i na pewno jestes super fajna i mila panna.

Jestem katoliczką, ale nie aż tak. Mąż nie będzie miał przerypane bo dla faceta zrobie wiele - i nie robię tego z przymusu czy cos.. Lubie bliskość z nim... najbardziej lubie go piescic i uwielbiam jak ma orgazm... Z czego wiem nie istnieje coś takiego jak "oziębłość" to mit...

Gość 49 i pol
ok to pruboj. To ze jestes katoliczka nie ma nic do tego. Tez jestem chrzescijaninem i kocham Boga. On pragnie naszego szczescia i radosci, tez udanego sexu.

seksu trzeba się nauczyć nie skupiaj się tylko na nim ale też na tym co robiz tobą rozluźnij się, wypróbujcie różne pozycje :)

No własnie chyba w tym problem ze zawsze czyms sie martwię.,. że źle wyglądam, że jemu nie jest dobrze, że ktoś wejdzie, że zajde w ciąże... Nie umiem sie rozluźnić..

Gość 49 i pol
upozadkuj swoje zycie z Panem, a zobaczysz jak wszystko sie zmieni.

Jak mam je uporządkować?

a tym Panem jesteś Ty, tak ? Spadaj zboku

Gość czacza111
albo się jest katoliczką albo się nie jest,tylko trochę być katoliczko się nie da, a odnośnie orgazmu to jeszcze przyjdzie czas,poznasz lepiej swoje ciało i będzie dobrze,poeksperymentuj troszkę z chłopakiem i czekaj cierpliwie

A co to jest orgazm może ja też nigdy go nie miałem? Łatwo ubierać w słowa rzeczy, których nie rozumiemy, przynajmniej tak do końca.

Gość 49 i pol
uspokuj sie. Mowisz ze jestes katoliczka a nie wiesz kto jest twoim Panem ?

Gość do 49 i pół
kup słownik ortografii, przyda się napewno