Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rinna

Skąd mam wiedzieć, że mój facet będzie chciał dziecko???

Polecane posty

Gość rinna

Witam, mam taki może i dziwny problem. Jestem z chłopakiem od półtora roku i bardzo go kocham. Mam 20 lat a on prawie 25. I zastanawiam się, skąd mam wiedzieć, że on kiedyś będzie chciał mieć dziecko? Ja na razie oczywiście niczego nie planuję, ale hipotetycznie- co jeśli będziemy ze sobą wiele lat i okaże się, że on nie zamierza mieć dziecka? :(

Gość rinna
dziewczyny, kobiety, jak "wyczaiłyście", że Wasi faceci myślą aby niegdyś zostać ojcami?

Gość taka jednaaaa sobieee
dziewczyno zastanow sie!!! Jestes z nim poltora roku i nie potrafisz z nim rozmawiac o takich rzeczach??!! to moze zastanow sie czy nie powinnas zmienic faceta

Gość czujna obywatelka
A co on kurwa ma tu do powiedzenia ?

Gość rinna
on preferuje tylko sex analny :( jak mam go zmusić do normalnego współżycia , aby powstało dziecko ?

Gość juz widze ten wasz związek
skoro nie potraficie rozmawiać o najważniejszych sprawach tylko wszystko odbywa sie drogą domysłów itp.:O

bo sam zaczal snuc historie jak to bedziemy jedzic z dzieciakami na wakcje i ze im hustawke w tym miejscu postawi :P

Gość rinna
taka jedna sobie- ale niby jak mam o tym z nim rozmawiać? To przecież najprostsza droga do odstraszenia faceta :O on jest obecnie bardzo skupiony na zakończeniu studiów i na pracy, a ja mam dopiero 20 lat... W ogóle ciekawa jestem jak Wy dowiadujecie się takich rzeczy, pewnie na pierwszych randkach od razu pytacie czy chce wziąć ślub i mieć dzieci:O

po pierwsze mamy języki w gębie to się rozmawia o takich rzeczach ;) a poza tym z doświadczenia napisze żebyś sobie jeszcze pieluchami głowy nie zawracała tylko poszalej :)

Gość rinna
Ale ja mam 20 lat!!!! Nie chcę mieć dziecka wcześniej niż około 30stki!!! A jak zacznę o tym gadać to on może sobie pomyśleć, że mi już coś chodzi po głowie :O

Gość heh heh heh 9_9
ja mówię od razu facetom że nie chcę mieć dzieci jak biadoli że on by chciał to niech szuka innej sobie poza tym może Ci powiedzieć że chce mieć a potem zmieni zdanie i co zrobisz ryzyko ;)

Gość rinna
Już to widzę, że Wy na samym początku związku rozmawiacie o ślubie, dzieciach, pieluchach itp :O

Gość rinna
No właśnie :( Zresztą większość facetów miga się od posiadania dzieci...

Gość rinna
bo on wziął ślub w San Francisco ze swoim chłopakiem i maja razem dziecko. Ale czy to jest według polskiego prawa ważne? i czy on będzie chciał ze mną wziasc ślub w kościele katolickim ?

Gość rinna
Rozmawiamy o przyszyłości ale nie o dzieciach! Zresztą nie wiecie jak nasz związek wygląda więc wstrzymajcie się od głupich komentarzy. On często mowi np. że teraz kupuje sobie samochod dwuosobowy, bo póki nie założył rodziny to może sobie na taki pozwolić. O ślubie mówił, że na to póki co za wcześnie. Ale to takie tylko gadanie, nie powiedział wprost, że chce mieć dziecko.

Gość ko
my po prostu o tym gadamy i samo wychodzi ze chcemy bobasy

Gość rinna
z moja bacia chce je miec :(

Gość rinna
jestescie tepi ide zrywac czeresnie pa

Gość rinna
Przeciętny Kowalski- napisałam jakie ma podejście :O on póki co skupia się na studiach i pracy ale mówi coś czasem o tym że jak kiedyś założy rodzinę itp.

Gość kot w wąsach
widzisz, ja jestem 2 lata ponad z moim panem a on mi teraz mowi ze dzieci chce miec za 5-8 lat. ja myslalam ze do dwoch bedę jego żoną a tu dupa.

Gość rinna
z moja babcia załozy rodzine :(

Gość rinna
Dobra, widzę, że nie da się z wami pogadać, albo idiotyczne komentarze, albo jeszcze durniejsze podszywy. Przykro mi, że się Wam w życiu nie wiedzie i tyle w was frustracji. Na razie.

Gość rinna
zrobie sobie dziedzko z jego bratem ,pa