Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rinna

Skąd mam wiedzieć, że mój facet będzie chciał dziecko???

Polecane posty

Gość taka jednaaaa sobieee
ja normalnie z nim rozmawiam o takich rzeczach a jestem z nim rok i 8m-cy duzej roznicy nie ma nie?? a pomimo tego swobodnie z nim rozmawiam na rozne tematy nawet o tym ze chce miec dzidziusia...jakosn nie moge zrozumeic co ty za problem masz :o

Gość 1234567........
wg mnie powinnaś zaczekać z tematem dziecka jak związek wejdzie w poważniejszą fazę czyli np chłopak się oświadczy wtedy jest czas na takie rozmowy ...jeśli poważnie będzie myślał o ślubie tzn że jest gotowy na poważne rozmowy o dzieciach

skąd masz wiedziec? zadając pytanie: czy będziesz kiedyś chciał miec dzieci? albo jak nie chcesz wprost (co jest śmieszne po takim czasie bycia razem), możesz zacząc np. zachwycac się dziecmi, badz odwrotnie i zobaczyc co on na to odpowie.

Gość kot w wąsach
powiedz mu ze jestes w ciazy a za 2 dni ze ci test pokazal zly wynik ;] zobacztsz jak sie bedzie zachowywal przez ten czas i jak później ;]

Gość gniotek
kurde to ja jestem jakaś nie teges bo potrafię gadać z moim facetem nawet o wczorajszej kupie ;o

Gość kot w wąsach
gniotek, mowi sie ze jak laska sra juz w kiblu w mieszkaniu swojego faceta, to mozna ją sobie odpuscić, bo zbyt luźno się czuje i od teraz bedzie tylko coraz gorzej :D

\"kot w wąsach powiedz mu ze jestes w ciazy a za 2 dni ze ci test pokazal zly wynik ;] zobacztsz jak sie bedzie zachowywal przez ten czas i jak później ;]\" wcześniejszych wypowiedzi nie skomentuje :o ale Ty...... tym kretyńskim pomysłem przebiłaś wszystkie pozostałe :o

Gość kot w wąsach
pomysl jest zajebisty ;] jak facet ma troche oleju w glowie to spierdzieli. jak jest pantoflem to zostanie. generalnie nie polecam robic tego jak ci zalezy na gosciu. a jak alezy to robic, ale nigdy sie nie przyznac do prawdy. teraz pytanie czy umiesz zyc w klamstwie. ja mam same genialne pomysly ;]

Gość grażynka z miasta
wow, jakie te młode kobitki dzisiaj zapobiegliwe Na dzień dzisiejszy to taki młody szpunt moze ci co najwyzej powiedzieć, jak sobie wyobraza swoje życie za 15 lat. Czy bedzie to żona, dom, dzieci, czy będą to balangi, co noc nowe laski, sex drugs and rock and roll. A i tak jest to tylko teoria, bo on sam nie wie, jakie bedzie miał za pare lat potrzeby. Jak zwiazek jest fajny, to kontynuuj. Półtora roku to chyba za wczesnie na takie zmartwienia

Gość grażynka z miasta
N ten przykład mój ex 5 lat temu mowił, ze będziemy miec dzieci, srututu, spytałam, czy odczuwa taka potrzebę (miał wtedy 30 lat), to mówil, ze powoli odczuwa. Potem sie burzliwie rozstaliśmy, znaczy on sobie nowa lasencje znalazl. Ostatnio się odezwał. Ma tę kobitkę nadal (to chyba ta sama, ale nie wypytywalam), ona mu wierci dziure w brzuchu o dzieci, a on nie chce i nie i nie i nie :P Człowiek nie jest robotem, moze sobie wyobrazic, co bedzie chciał za 5 czy 10 lat, ale pewne to to nie ejst :

hehe... wcale nie trzeba rozmawiac zeby wiedziec ;).....mialas poltora roku by zaobserwowac jak sie zachowuje na widok maluchow w parku,na widok malego zasmarkanego berbecia ktory szczezac wszystkie dwa zeby wyciaga do niego raczki :).... rozmowa ? heheh moglbym tak ci nasciemniac w czasie rozmowy ze uwierzylabys we wszystko :)

Gość grażynka z miasta
USB, ja dzieci w parku nie cierpię, obcych dzieci nie lubię, stronie od nich, ale swoje chce mieć

hmmm zastanawiajace ....najwazniejsze ze wierzysz w to ze swoje bedziesz umiala kochac ;).....chyba ze chcesz miec dziecko bo twoj zegar tyka, bo rodzina nalega, bo tak wypada ....

Gość grażynka z miasta
e nie po prostu moje dziecko to bedzie czlowiek zrobiony i wychowany przeze mnie i mojego męża, bedzie na pewno trochę do nas podobne, bedzie jakąś cześcią nas a obce dzieci? nie mam w stosunku do nich zadnych odczuc, latają mi koło tylka szczerze mówiąc

Gość grażynka z miasta
rozmowa pod tytułem "czy chcesz mieć ze mna dzieci" po półtora roku zwiazku, w przypadku tak młodych ludzi - moze byc przytłaczająca Ale te rozmowę mona poprowadzic inaczej. Po prostu spytać, czy jest rodzinnym czlowiekiem, czy się w ogóle kiedys zastanawiał, jak sie ustosunkowuje do tematu rodziny. Tak calkiem ogólnie