Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaljaaaaaaaaa

czy jestem jakas dziwna?

Polecane posty

Gość kaljaaaaaaaaa

Lubię muzykę klasyczna mimo ,że mam 21 lat i nie jestem jakąs ,,cnotką niewydymką" chodzę na imprezy itd. Ale lubię czajkowskiego np z dziadka do orzechow, muzykę klas włoską...Ale nikomu się do tego nie przyznaję bo pewnie by mnie za wariatkę uznali :)

W każdym rodzaju muzyki znajdą się ciekawe utwory- od metalu przez reggae po klasyczną. To świadczy tylko o tym, że nie jesteś ograniczona muzycznie tak jak większość naszych rówieśników do radia Eska i Vivy.

Gość Conflux
Popieram przedmówcę w 100%. A muzyka klasyczna jest muzyką naprawdę piękną.

Wprost przeciwnie powinnaś być z siebie dumna, zresztą każdy lubi co innego,kwestia gustu, nie powinno oceniać się ludzi po zainteresowaniach:)

Ja na przykład słucham w tym momencie francuskiego rapu, poza tym słucham polskiego, amerykańskiego. Słucham rocka, bluesa, punkrocka, reggae, ska, popu nie raz, starego dance, jazzu, drum and bass i wiele wiele innych. Po prostu słucham DOBREJ MUZY. Muzyka klasyczna też jest spoko, chociaż ostatnio słuchałem z 2 lata temu:). Nie rozumiem ludzi, którzy trzymają się jednego rodzaju muzyki, czasem wbrew sobie.

Gość Ladys
A moim zdaniem muzyki klasycznej słuchają tylko ludzie staroświeccy i nudni. Sorry, ale to wynika z moich obserwacji :P Ludzie rozrywkowi i kontaktowi słuchają "normalnej" muzyki ;)

Gość Ladys
Normalnej czyli bardziej rozrywkowej. Ja np. uwielbiam rocka :) A muzyka klasyczna jest usypiająca :P

Ladys a co powiesz o mnie często słucham metalu rocka pomieszanego z muzyką klasyczną :P

Gość Ladys
Levviatan- zależy co dokładnie masz na myśli :P