Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona___23__latka

20-lat?

Polecane posty

Gość ona___23__latka

czy 20 letni ale samodzielnie zyjacy na swoj koszt i utrzymujacy sie facet to dobry materiał na chłopaka? bo mi sie 20-latkowe z takimi dzieciakami jeszcze kojarza;/

Gość ona___23__latka
up

Gość kot w wąsach
moj mial 20 lat jak go poznalam. i urzymywal sie sam, samodzielnie ;] a teraz utrzymuje tez mnie haha :D

Mam 20 lat i stwierdzam że jestem bardzo dobrym materiałem na faceta dla 23-latki. Nie patrz na wiek, tylko na to co jest między wami.

Gość ona___23__latka
ale on mimo ze jest zaradny zachowuje sie jak dzieciak;/ ech sama nie wiem zawsze słyszalam ze 20-latek musi sie wyszalec wybawic

Gość kot w wąsach
ale jak na moje oko jak laska interesuje sie w mlodym wieku chlopakiem mlodszym o 3 lata to jest troche dziecinna.

Gość ona___23__latka
ciezko spotkac fajnego chłopaka;p wiec akurat ten był calkiem calkiem;) a wiec czemu by nie;p tylko ta kwestia wieku:(

Gość kot w wąsach
dużo racji masz w tym. ale ja np lubie tkich o ok10 lat i wiecej starszych, jara mnie to hehe :D taki 30-35 lat, idealny wiek :)

Gość ona___23__latka
ja tak okolice 28 lat preferuje ale znajdz wolnego fajnego 28-latka? chyba cudem;/

Gość kot w wąsach
no, zazwyczaj trafiają się zajęci, ale co gorsza im to nie przeszkadza :/ a jeden na ktorego trafilam mmmm cudo. a "po" jak sie wtulil we mnie, jak dziecko :D slodkie ;]