Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kuzwa zaparcia

czy ACTIVIA faktycznie pomaga na zaparcia?obojetnie czy pitna czy zwykły?

Polecane posty

Gość mam kuzwa zaparcia

j.w.t.:(

Gość mam kuzwa zaparcia
up up

Gość świadoma i uświadamiająca
lepiej zjedz suszonych śliwek kilka i wypij kefir

Gość fdcg
Mi pomaga. Jem codziennie rano activię, od początku lutego i skończyły się moje problemy z zaparciami, a miałam je całe życie, już jako 2- 3 letnie dziecko. Ale oprócz jogurtów activia jem też suszone śliwki i morele, codziennie 2-3 łyżki otrąb, czasami kefir albo jogurt naturalny, chleb żytni pełnoziarnisty, dużo warzyw i jabłek i czasami płatki owsiane na mleku. Dlatego nie wiem czy to activia spowodowała poprawę, czy inne produkty, które jem.

Gość mam kuzwa zaparcia
fdcg ale to jesz normalna ACTIVIE czy naturalna?pitną?

Gość fdcg
Normalną i najczęściej o smaku suszonej śliwki. I zawsze z otrębami. Nie lubię jogurtów do picia.

Gość activia to jest normalny
najzwyklejszy pod sloncem jogurt bakterie o takiej nazwie w ogole nie istnieja, producent dodal sobie do nazwy okreslenie 'regularis' zeby lepiej sprzedawc produkt... oczywiscie jogurty sa jak najbardziej polecane, najlepiej z bakteriami probiotycznymi (zazwyczaj info o tym jest na opakowaniu, bakoma chyba cos takiego produkuje) oprocz tego suszone sliwki i morele, otreby, musli, zamiast bialego pieczywa pelnoziarniste i duzo warzyw sama jak bylam przez jakis czas w grecji i zmienilam diete na bardziej warzywno-owocowa to latalam do toalety 3 razy dziennie