Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dzieci

Pytania i odpowiedzi

Polecane posty

Gość mama dzieci

Mam 34 lata i 5 dzieci w wieku: 13 lat 7 lat 5 lat 2 lata 3 i pół miesiaca widze że na kafe jest ciaągle duzo pytac i problemow wiec jezeli macie pytania zwiazane dzieci to smialo pytac doradze i odpowiem

Gość mama dzieci
to nie rzadne stadko tylko dzieci które bardzo kocham, i może jeszcze kiedyś ale narazie nie

Gość i mam rozumiec
ze uwazasz sie za specjaliste bo dzieci narodzilas?a skad wiesz ze twoje sposoby i metody sa dobre?

Gość a ja się pytam
kiedy zaczynałaś nocnikować dzieci? Każde tak samo czy w różnym wieku? Jeśli różnie to który wiek uważasz za najodpowiedniejszy i jak poszło?

Gość mama dzieci
mniej wiecej rozwno ok. roczku ale najstarsze miało ok.2 lat i uwazam ze te 1,5 to najlepszy czas

Gość karolaponi
A ja zapytam czy sie o dzieci długo staraliscie z mezem/partnerem???Bo ja juz 3 m-ce i nic:(

Gość mama dzieci
piersze się staralismy 7 miesięcy a reszta to nie długo.. myśle że im mniej o tym myslisz tym szyciej zajdziesz :)

to i ja się zapytam - czy negatywne reakcje w stosunku do matki (mówiąc negatywne reakcje mam na myśli bicie, szczypanie, uciekanie, brak reakcji na mnie, ciągłe negowanie) to normalka u 17 mies smyków - bo ja powoli zaczynam wątpić w swoją zdatność do bycia mamą

Gość karolaponi
Dzieki za odp.:) Ja sie z Toba zgodze ale dzis mam 41 dziec cyklu,okresu nie widac a test negatywny:( podobna sytuacje mialam w poprzednim cyklu i teraz staralam sie nie myslec a jest tak samo:/

Gość mama dzieci
17 miesiecy to juz rok i 5 miesiecy w tym okresie tylko 2 moich szktabów była nieznosna ale skonczylo sie to z ukonczeniem 2 latek tzreba tlumaczyc ze nie wolno bic mamusi czasami pomagalo czasami nie :)

Gość ale z cieoie znawca...
ho ho!,adras ty faktyucznie.a jakie wyczerpujace odpowiedzi...

Gość mama sie zastanawia
racja odpowiedzi na maksa wyczerpujące :) Tośka moja córka też miała takie "odbica od normy" ;) pomagało postawienie do kąta na chwilke. A jak zwiewała to znowu i tak do skutku. W końcu z rykiem przepraszała i po 3 przygodach z kątem przestała się tak zachowywać.

Gość KATERINNNNA
MOJE DZIECKO 8M-CY SIEDZI SAMO, ALE NIE ZA DŁUGO POZA TYM NIE RACZKUJE, ANI NIC Z TYCH RZECZY NIE MÓWI TEŻ MAMA, TATA, BABA, DADA JEDYNE DZWIEKI JAKIE WYDAJE TO: KRZYKI, PISKI, MRUCZENIE, BUCZENIE BBBRRRRR ITP... CZY TE RZECZY SĄ NORMALNE? CZYŻBY JESZCZE MIAŁA NA TO CZAS ??

Gość tzw.superniania

Gość mama dzieci
raczkowanie to do 10 miesiecy juz powinna z mówieniem ma jeszcze czas ale siedziec juz powinna ale nie martw sie niektore dzieci rozwijaja sie wolniej :)

rozwijają się wolniej brzmi nieco makabrycznie.ażdy rozwija sie w swoim tempie.jedno szybko siada,drugie wczesniej raczuje.jak Ciebie to martwi zapytaj lekarza