Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fotkowiec 89

Mam 20 lat, na fotce podrywa mnie 15-latka...

Polecane posty

Gość Fotkowiec 89

Co z tym zrobić? Z jednej strony podoba mi się z wyglądu, w sumie całkiem fajnie się pisze, ale z drugiej jest jeszcze strasznie młoda... jak myślicie, co zrobić?

A ty masz 20 lat i zdjęcia na fotce? :D Spokojnie :D z rozwojem umysłowym jesteście mniej więcej na tym samym poziomie, więc o co biega?? :P :D :D

5 lat to różnicy to jeszcze nie tragedia tylko ona jest w okresie dorastania i pewnie się prędko "odkocha" ;)

Gość 1234567........
no tak 5 lat to niby nie duża różnica ....ale jak dziewczyna ma 20 a facet 25 to całkiem inne relacje są i rozmowy na innym poziomie... jak 15 latka i 20 letni facet.... a po za tym ewentualny sex z nią byłby karalny :)

dla 16 latka 11latka nie no ale 15 i 20 to już taki w miarę normalny wiek z resztą większość chłopaków jest lekko cofniętych w porównaniu z dziewczynami (bez obrazy ale tak niestety jest), więc powinno być ok

Dziewczyny 15-letnie gdy sobie upatrzą jakiegoś starszego chłopaka/faceta, który w dodatku będzie je dobrze traktował, mają tendencje do szybkiego zakochiwania się w tym upatrzonym jegomościu :P (Nawet jeśli teraz kobiety napiszą że wcale tak nie jest. Ten wiek rządzi się po prostu swoimi prawami) Co do seksu: karalny jest z osobami poniżej 15 roku życia :P Najpierw proponuje douczyć się w dziedzinie prawa, a dopiero później komentować :P

Gość Dasiy_
Seks jest dozwolony od 15 lat.. A widze, że Ty tylko chcesz ją przeleciec i cześc :O żałosne. Uważam też , że ona nie ma honoru skoro Cię pierwsza podrywa, ale nic. Jeśli chodzi o różnicę wiekową ,to lajt.

Gość jak jestes na jej poziomie
rozwoju to ok ja tez mam 20 no wlasciwie 21 i by mi sie smiac chcialo gdyby mnie taka gowniara chciala wyrwac przeciez to jest dziecko o czym ty mozesz z nia rozmawiac? o lalkach barbie czy opowiadac jej streszczenie syzyfowych prac? chcesz ja nianczyc? no chyba ze chcesz ja puknac i zostawic

zależy jaka ona jest bo jak takie typowe dziecko no to lipa... Ale zdarzają się już dojrzałe dziewczyny w tym wieku

Gość Fotkowiec 89
Nigdzie nie napisałem że chcę ją przelecieć. Mam zdjęcia na fotce, ale mniejsza o to, nie jest to coś co ma tu teraz znaczenie. Idę stąd, bo widzę że w ciągu 15 minut włożono mi w usta słowa których nie wypowiedziałem. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Gość karoolek..........
a co ci nie pasuje ? chcesz by podrywała cie pomarszczona jakas starucha ? 15 lat to wsam raz ! zenic sie wszak nie musisz , a zabawic juz czas

dojrzale dziewczyny w wieku 15 lat? hahahahahaha w jakim swiecie ty zyjesz, chyba ze masz 15-lat i uwazasz ze jestes dojrzala bo to tez jest ich atrybut, ze uwazaja sie za dorosle i dojrzale, nawet te co dopiero dostaly dowod maja trociny we lbie a co dopiero 15-latka...

jak jestes na jej poziomie---> Ty nawet teraz nie jesteś dojrzały\a , a co dopiero majac 15 lat. Więc nie odzywaj sie :O

nie mam 15 lat ale wyjątki się zdarzają.. niech ją pozna i dopiero zobaczy a nie od razu ją skreślacie... A Drogi autorze nie oburzaj się tak:) niektórzy myślą że chcesz ją przelecieć bo większość chłopaków w Twoim wiku takich jest niestety.. Co oczywiście nie znaczyże Ty także... Więc nie uciekaj z kafeterii od razu

masz 15-lat ze cie tak to zabolalo? no ale rozumiem prawda czasem boli poczekaj z 4-5 lat wyrob sobie dowod osobisty w miedzyczasie to pogadamy i zobaczymy czy bedziesz pisala to samo...

tak się składa że mi 19-stka leci wiec sie odpieprz!!! Nie piszę do Ciebie więc się nie wypowiadaj

to wyzej nie bylo akurat do ciebie tylko tej daisy

Gość gość
15 to ja już pukalem A nawet 14 A ty się pytasz co z tym zrobić???bierz się za nią