Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto byl waszym idolem i guru w dziecinstwie??

Polecane posty

Gość

Moja idolka byla zdecydowanie Grazyna Torbicka - jako 10letnie dziecko stawalam przed lustrem i gadalam do siebie udajac, ze jestem spikerka:o Potem Eminem - jak mialam 14-15 lat, udawalam, ze jestem w jego zespole w chorkach:o a teraz..... niestety nikt:(

Gość a teraz sprawdź w słowniku
jaka jest różnica między idolem a guru :-O

Gość Prześliczna wiolonczelistka
Ewa Bem :classic_cool:

Gość ..help
HI MAN, JACHTAMAN, ZESPÓL FASOLI ZAWSZE SE JE SŁUCHALAM PRZED SNEM

Gość
o jezzzusss, a ty rusz mozgownica i sie domysl, o co mi kaman:o fasolki:D:D

🖐️ moim byl michael jackson i to dlugi czas. bylam w nim zakochana:o ojciec probowal mi ta milosc wybic z glowy, bo go nie lubial 😭 no i w koncu mu sie udalo :o :P

Gość
biedrona🖐️ moja kumpela calowala sie z plakatem michaela na scianie:D

moj tez eminem,miałam cały pokoj w jego plakatach i artykułach o nim,nie było wolnego miejsca na scianie.wszedzie on,a duzo wczesniej przed nim to wiem ze jeszcze kochałam sie w backstreet boys:o:o:o:o:o:o jak mogłam:o

a ja wtedy mialam jakies 4-5 lat. plakatow nie posiadalam, ale mialam na kasecie vhs jego wystepy, teledyski :P ogladalam to godzinami i nasladowalam jego ruchy, a szczegolnie chwyt za krocze 😭 :P

Gość
biedronka, zboczencu😭 jezu ja tez w backstreet boys sie kochalam. no i w...spice girls. boze, jak jakochalam Victorie😭

Gość
kto to jest Henio Gołębiewski?!?!?!?:D:D:D

no w backstreet boys tez sie kochalam :p w nicku szczegolnie :D hahaha a potem przyszla kolej na kelly family :P tam byl taki paddy, nie wiem czy kojarzycie go, ale ich koncert tez mialam zgrany na kasecie vhs i jak spiewal paddy to calowalam telewizor :o masakra jakaś :D

Gość fdcg
A ja jeszcze wariowałam na punkcie agenta Muldera z "Z archiwum X":) Nie przepuściłam żadnego odcinka, całą ścianę miałam obwieszoną jego plakatami, pamiętam nawet że nie chciałam jechać na wakacje z rodzicami nad morze, żeby nie ominął mnie jeden odcinek. Wszystkich zamęczałam opowiadaniami o tym co się działo w filmie, cała rodzina miała tego dość.Miałam wtedy jakieś 13 lat. A moja siostra uwielbiała Jacksona i planowała sobie, że zostanie jego żoną jak dorośnie, chociaż jej tłumaczyłam że to rozkładający się żywy trup i zanim ona dorośnie, on może już być prawdziwym trupem:O

Gość ..help
ja jeszcze lubiłam różową landrynkę.

Gość
to byly czasy.... a ja dalej nie wiem kto to henio golebiewski:D:D

Gość weronika./.
Britney Spears! Jak byłam dzieckiem, marzyłam o tym, aby zostać jej przyjaciółką, haha :P I jest moją idolką do tej pory. To już 11 lat :P :D

Gość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, o mamo jaka glupia jestem:D:D:DD:D jezu a mi sie skojarzylo z moim informatykiem z liceum:D:D:D brintney.... tez to mialam. a teraz, macie jakiegos idola (oprocz pani od britney:P) ?

Gość degass
z oczu bardzo podobna do Kukulskiej... ja twierdzę,że wszystkie kobiety są piękne... idąc po mieście oglądam się za nimi (sama kobietą jestem), razem z mężem miło nam podziwiać kobiecą urodę, sposób poruszania itd... ta dziewczyna też jest piękna!

Gość moim John Połomski

Gość degass
o sorki, pomyliłam tematy hahahahaha Ale moim idolem był John Bon Jovi, nawet w wieku 16 lat byłam sama na koncercie Bon Jovi w Wolfsburgu! a teraz to Chuck Norris;)))) żartuję oczywiście

kto jest moim idolem teraz? nie wiem cholera :o chyba nuno bettencourt, ale nikt go nie bedzie kojarzyl :P

Gość
biedronka, zaraz wpisze w google:P swiat zszedl na psy:o moja 4letnia corka wie, kto to jest hannah montana:o nie wlaczalam jej tych bajek, to z przedszkola to przywlokla:o i zazyczyla sobie szczoteczke do zebow z ta pania:o to sa wspolczesni idole?😭

psychiczna, takie teraz czasy niestety :o mam czteroletnia kuzynke, tez chodzi do przedszkola i zazyczyla sobie ostatnio torebke z hany montany :P albo np wie kto to jest katy perry czy lady gaga :o szoke. to teraz lataj po sklepach i szukaj tej szczoteczki :D

Gość zupa ziemniaczana
keith flint z prodigy :classic_cool:

Gość
uuu prosze panstwa, the prodigy, lisiczka..... no ladnie:D