Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto byl waszym idolem i guru w dziecinstwie??

Polecane posty

Gość
🖐️ tesco;) poki co wymiata Mulder:classic_cool: a idoli na dzien dzisiejszy nadal brak........

przyznam sie,w wieku 8 lat był to maciej orłoś z teleexpresu :O:O:O WIEM :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O po prostu szalałam za tym jego \"zrównoważeniem\":O:O:O jak miałam 11 lat to ...justyna pochanke :O:O:O:O:O:O:O:O:O WIEM:O:O:O:O:O

Gość urocza_brunetka
W dzieciństwie bardzo lubiłam Britney Spears...po prostu szalałam za nią...ale byłam głupia, nie wiem dlaczego... A teraz jest mi obojętna...i pomyśleć, że teraz moja 6-letnia córeczka już wie kto to jest...

Gość
Draz, pobilas wszystkich.........:o:o:o :D:D:D:D britney bedzie jak Irena Santor - klasyka gatunku:classic_cool:

Gość zaskoczę cię ale
W dzieciństwie bardzo lubiłam Britney Spears...po prostu szalałam za nią...ale byłam głupia, nie wiem dlaczego... A teraz jest mi obojętna...i pomyśleć, że teraz moja 6-letnia córeczka już wie kto to jest... to ile Ty masz lat, że masz 6letnie dziecko a jak sama byłaś dzieckiem lubiłaś Brit? Przecież ona jest sławna jakoś od 10 lat dopiero (przynajmniej w zacofanej polsce) to przepraszam, ale czegoś nie kumam... może chodziło ci o starą Madonnę?

Draż,ale ta pani Pochanke to chyba dość świeża,to skoro wtedy miałaś 11 to ile teraz masz?13?:P

ja w dzieciństwie uwielbiałam McGyver'a :classic_cool: to były czasy:D nie wiem dlaczego ale nigdy nie lubiłam Britney Spears, moje koleżanki ją uwielbiały:D:P

Gość sruuuuuu
najpierw byl Michael Jackson :D te jego kocie ruchy i wlosy rozwiane w teledyskach hehehe. wtedy jeszcze mial normalny w miare nos i nic mu nie odpadalo :D potem wzielo mnie na kelly family, szczegolnie na Angelo :D w ogole ta jakas psychoza byla, razem z kuzynka zbieralysmy wszystko o nich, cale sciany w plakatach itd :D jak teraz o tym pomysle to sama do siebie sie usmiecham :P no a pozniej to byl szał na backstreet boys :D jak to dobrze ze juz nie ulegam takim obsesjom :D

Gość zaskoczę cię ale
Britney już jest klasyką:P toż to księżniczka! popu:P (a jak dla mnie nawet królowa, pff, madonna nie zasłużyła na ten tytuł:) ) ja tam ją lubię bardzo :) właśnie słucham "and then we kiss" - świetna piosenka , mrrr :P

Jak miałam z 2-6 lat to najpierw taki niebieski miś z reklamy co reklamował płyn do płukania tkanin i taka fajna muzyczka leciała, to zawsze leciałam na złamanie karku i tańczyłam przed telewizorem :O Potem długi czas był Grigorij z Czterech Pancernych i pies :D nałogowo oglądałam po kilka razy wszystkie serie - uzależnił mnie tata, wszystko oglądałam z nim i do dzisiaj to czasami robię :D. Potem miałam manię na Dodge Vipera - kochałam ten samochód w tym serialu \"Viper\" i też oglądałam to z tatą :D :classic_cool:. W czasach szkolnych kochałam się w jednym z wokalistów ABBY :O ale lepsze to, niż te wszystkie hanny montany, które się teraz pomnożyły. I od paru lat, do dziś, uwielbiam Larę Croft z Tomb Raidera :classic_cool: taka miłość, odkąd najpierw grywałam w to z bratem na starej konsoli playstation ledwo co poskładanej, aż do dzisiaj, na komputerze :O. Kiedyś to były piękne czasy :classic_cool:

Gość DONALD TUSK_
DONALD TUSK oczywiście, wybitny historyk i wielki patriota. To jedyny słuszny idol.

Gość kikoo
moj byl eminem. mialam jego plakat nad lozkiem, taki w kapturze. kiedys przyjechala do mnie babcia weszla do pokoju, patrzy na sciane i mowi: a co to za kapucyn?? (myslala ze to zakonnik jakis :O ) potem przewiesilam ten plakat do szafy :D

Gość
krwawa - pamietam, to byla reklama Cocolino:D eminem...no ja tez mialam zacmienie na jego punkcie:D gregorij? AMBITNIE:D:D:D

Właśnie, Cocolino :D to była istna mania na punkcie tego miśka. A Gregorij mnie śmieszył zawsze, tak jak Gustlik. G zawsze "z szablą latał" :classic_cool:

jak kilka poprzedniczek - Britney Spears. do dziś ją lubię :P poza tym, jak byłam mała chciałam być taka jak Czarodziejka z Wenus z Sailor Moon. nawet się za nią przebierałam :D

nooo czarodziejka z ksiezyca o matko przez pewien czas wmawialam sobie ze jestem czarodziejka..i czarowalam ;/

Gość
ja sobie czasem wyobazalam, ze jestem Sabrina Nastoletnia Czarownica:o jakiez bylo moje zdziwienie, gdy kolejnego ranka po czarodziejskiej nocy na moim lozku nie bylo skrzypiec😭

misia ja też tak miałam :O pamiętam jak w wieku lat 4 latałam po osiedlu i krzyczałam ''groch fasola silna wola'' i inne :D Rwała kwiatki dynamitem też lubiłam sailor neptun.. ale najbardziej venus właśnie :) wierzyłam wtedy, że koty gadają tak jak w tym anime ;)

Kurczę, dziewczyny, a miś Cocolino nie był kremowy? Najpierw moimi idolami byli: Aerosmith, Guns N\' Roses, Bon Jovi, Depeche Mode - tak zostało do dziś :-) Słuchała tego moja starsza siostra, tak więc i ja :-) a później to Backsteet Boys. Kelly Familly nie lubiłam :-/ A z aktorow właśnie jak ktoś wcześniej wspomniał David Duchowny, Lorenzo Lamas i taki aktor, nie pamiętam jak się nazywał, ale grał w serialu Żar Tropików :-)

Gość
pkezu wiem, ten z dlugimi wlosami?!? tez sie w nim kochalam!!!!:D:D:D