Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona od 8miesięcy

Przyłapałam męża na zdradzie?!

Polecane posty

Gość lo matko ale napisz co ona
hahahahahhahahaha on Cie utrzymuje to moze robic co chce tak??? gratuluje pustosci umyslu

Gość berette
"żona od 8miesięcy nie bede mu robic awantury bo on mnie utrzymuje" I co z tego?! To go usprawiedliwa? Bo Cie utrzymuje to moze sobie bzykac bezkarnie na prawo i lewo? Kobieto, szanuj sie!

Gość lo matko ale napisz co ona
tez bym cie nie szanowala

>> ja nie narzekam na swoja racjonalnosc akurat Ciekawe jak ludzie w twoim otoczeniu się do tego by odnieśli :classic_cool: >> przewdywalnosc jest troche nudna Znacznie bardziej niebezpieczna jest nieracjonalność. >>a co mam na mysli? nie bede tu pisac Pisz 😠

Gość Pomyśl...
Teraz Cie utrzymuje i muisz go znosić.. A jak sie rozwiedziecie to będzie i tak musial płacic Ci alimenty, a chociaz nie bedziesz musiala martwic Cie kogo bzyka na boku.. Daj mu obiad i niech sam zje, a Ty idz na spacer czy cos... Niech w samotnosci je. Zachowuj sie jak zwykle: gotuj, pierz itd... Ale nie rozmawiaj z nim, pokaz ze jestes zla... I nie kochaj sie z nim w nocy..Powiedz ze zawsze moze sobie jakas przez smsy znalezc...

Gość berette
No, a do obiadu dawaj mu te tabletki co kasrtuja chemicznie :P Problem seksu na boku bedziesz miala z glowy :D

Gość berette
No, a do obiadu dawaj mu te tabletki co kasrtuja chemicznie :P Problem seksu na boku bedziesz miala z glowy :D

Gość Ewa nie spod latarni
Dziewczyno, Ty chyba straciłaś zmysły! Chcesz udawać dobrą żonę i grać, że nic się nie stało?! Przecież to oczywiste, że nie przyzna się, że spotyka się z tą lafirndą na seks. Ale laska, która się z nim nie przespała nie pisałaby pikantnych smsów. Jego smutna mina tylko potwierdza, że ją wydymał, i ma pewnie wyrzuty sumienia, bo Ty wiesz. Dopóki nie przeczytałaś smsów nie miał smutnej miny.... A jeśli teraz będziesz miłą żonką z obiadkiem w domu, to tylko dasz mu przyzwolenie na dalsze love story poza domem. To, że Cię utrzymuje mąż nie ma nic do rzeczy! Absolutnie nic. Jeśli Ty nie pracujesz, a on owszem - to jesgo zasrany obowiązek. Weź to pod uwagę, zanim zaczniesz sprzedawać swój ból i żal za kasę na zakupy i waciki.

Gość bad boy86
jego zasranym obowiazkiem jest ja utrzymywac ? idz pan do chuja z takimi pogladami

Gość misisipi
jak nie masz szacunku do samej siebie to zostań z nim i udawaj, że wszystko ok! Ja jestem mężatką 2 lata i gdyby cos takiego mnie spotkalo to bym go w d... kopnęła!!

nie uprawiam na kafe ekshibicjonizmu:-O musialabym konkrety podac

Gość berette
"Zygmunt Wstrząs Śmigasz maleńka, wujek Przemek otwiera piwko, rozpina rozporek i szykuje się na niezłe opowiadanko " Na tym własnie polega potega kobiet. My nie myslimy penisami jak faceci! Dlatego facet jest o poziom nizej w procesie ewolucji niz kobiety :p

>> Na tym własnie polega potega kobiet. Wasza potęga polega na tym, że macie o jeden otwór więcej od facetów. I tylko dzięki temu otworowi jesteście w ogóle przez nas zauważane 🖐️ >> My nie myslimy penisami jak faceci! Wy w ogóle nie myślicie :o

a kto moj drogi kolego powiedzial, ze ja jestem i postepuje elegancko?

wiem co mowie ale nie wiem co masz na mysli :classic_cool: zaraz spadnie deszcz wg moich obserwacji

>> ale nie wiem co masz na mysli Zawsze to samo ;) Kłamczuszku :o >>zaraz spadnie deszcz wg moich obserwacji Wg moich przed chwilą padac przestał, potężna ulewa i gradobicie. I teraz ustal gdzie jestem ja, a gdzie ty i jaka dzieli nas odległość, bo to zapewne ta sama chmura burzowo-deszczowa :classic_cool:

Gość kocham Tamari

pocaluj mnie w tylek chamie 😠 ide sie pomoczyc na deszczu, lubie to robic:)