Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona od 8miesięcy

Przyłapałam męża na zdradzie?!

Polecane posty

Gość żona od 8miesięcy

Przez przypadek znalazłam w prywatnym telefonie męża smsy do jakieś laski z miejscowości w której pracuje!Wynikało z nich,że się umawiają na seks.Jak się zapytałam co to ma znaczyć to się wyparł,że to nie on je napisał.Ale gdy przyparłam go do muru to pękł i się przyznał,że pisał z nią ale do spotkania nie doszło.Nie wiem co o tym mam myśleć jesteśmy po ślubie dopiero 8 m-cy.Nigdy wcześniej nie było takich sytuacji ani podobnych!Mam mętlik w głowie.

Gość niee..no taa
ja bym mu nogi z dupy powyrywała

Gość żona od 8miesięcy
Do tej pory byłam z nim bardzo szczęśliwa,wszystko między nami układało się dobrze tyle planów.A tu takie coś ,nigdy bym się po nim tego nie spodziewała :(

Gość Ewa 53 Konstancin Jeziorna
mysz nie wysiedzi przy jednej dziurze.

Gość żona od 8miesięcy
Po jego zachowaniu widać ,że żałuje.Ale ja się pytam "dlaczego"czy dałam jakiś powód?Nie,podobno z ciekawości.To kiedy następnym razem ciekawość będzie górą?Sto myśli na minute :(

Gość żona od 8miesięcy
Właśnie wrócił z pracy.Nie wiem jak mam się zachowywać czy uśmiechać się i udawać że nic się nie stało?!Czy byś obrażona i go nie zauważać?I co ja mam począć?

Gość żona od 8miesięcy
Mąż zachowuje tak jak zwykle jest opiekuńczy i czuły tylko ma smutny wyraz twarzy :(

Gość berette
Laryss powiedziałaby że jestes patologia :P Tak jak 99% społeczeństwa nia jest :D Facetowi glupio, bo został przyłapany, a nie bo chciał zdradzić.

Gość żona od 8miesięcy
Jestem w trakcie robienia pysznego obiadku.Chyba głupia jestem,ale nie wiem co robić?

zonka Ty masz bujna wyobraznie:) nie wierze ze sa takie glupie baby na swiecie:-O

Gość berette
Zona daj mu popalić. Nie mozna z tym od razu przejsc do porzadku dziennego, jakby sie nic nie stalo, bo bedzie tak robil czesciej.

to by bylo straszne:-O juz nie wiem kto jest gorszy: faceci czy baby

Gość żona od 8miesięcy
Popalić czyli jak???

I właśnie przez takie głupie dziołchy jak autorka, ktore NIE WIEDZA CO W TAKIEJ SYTUACJI ROBIĆ facetom się wydaje, że wszystkie jesteśmy takie pierdolniete...

>> to by bylo straszne Własnie to jest bardzo straszne :o:o Świat kobiet przeraża mnie swoją głupotą :( >>juz nie wiem kto jest gorszy: faceci czy baby baby, zdecydowanie.

żona, ten obiad to Ty mu podaj ale na jego głowe, za zadne bym facetowi nie usługiwała po takim czymś!

chyba masz racje:-O ( wybacz moja przyjaciolko!!!:-O) chociaz wy duzo lepsi nie jesrescie i w dodatku wasza pewnosc siebie w niektiorych sprawach jest zalosna:D

Gość zainwestuj w pas cnoty
dla chopów i przed wyjściem do robory zakładaj mu

>> chociaz wy duzo lepsi nie jesrescie Jesteśmy jesteśmy - dużo bardziej przewidywalni, sensowni i racjonalni. I myslimy, co wam się w zasadzie nie zdarza :o >> i w dodatku wasza pewnosc siebie w niektiorych sprawach jest zalosna Tzn? :classic_cool:

Gość berette
Najelpiej by bylo gdybys wziela urlop i wyjechala gdzies na kilka dni. A najlepiej na 2 tygodnie nad morze :D Nie siedz z nim w domu. Idz na miasto. Umow sie z kumpelkami na piwo. Tylko nie siedz i nie gnij tam przy nim :o

Gość żona od 8miesięcy
nie bede mu robic awantury bo on mnie utrzymuje

ja nie narzekam na swoja racjonalnosc akurat przewdywalnosc jest troche nudna:) a co mam na mysli? nie bede tu pisac

Gość lo matko ale napisz co ona
hahahahahhahahaha on Cie utrzymuje to moze robic co chce tak??? gratuluje pustosci umyslu