Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimmmm

paznokcie

Polecane posty

Gość anonimmmm

paznokcie żelowe i akrylowe, czym się różnią i które lepsze??? doradzi ktoś ?? z góry dziękuje ;))

Gość Alabastrowa gładź
ja mam akrylowe i jestem bardzo zadowolona

Gość anonimmmm
ile kosztuje, takie coś?? i ile się trzyma ??

ja przewaznie nosiłam zelowe,akrylowe strasznie mi żółkły jak chodziłam na solarium,z zelowymi nie miałam tego problemu.teraz nie mam zadnych,zapuszczam swoje.

Gość Alabastrowa gładź
Niewiem ile kosztuje założenie, o swoje mam już ponad rok, a teraz raz na dwa tygodnie uzupełniam tylko :D Za Uzupełnienie akrylowych płacę 50 dych

Gość Alabastrowa gładź
faktycznie akrylowe żółkną jak się korzysta z solarium Ale ja mam uczulenie na lampy więc nie chodzę :D

Gość anonimmmm
macie jakieś bardzo rzucające się w oczy, czy jakieś takie "proste" ?? ;)) chce sobie jakieś zrobić, bo swoje mam nie za ładne ;/

jestem manikiurzystka więc mogę ci odpowiedzieć na pytania :) akryl jest robiony z proszku i specjalnego płynu i nie wymaga tak jak żel utwardzania w lampie. mi osobiście lepiej się trzyma żel ale jest to sprawa indywidualna. nie można powiedzieć czy któreś są lepsze czy gorsze, najlepiej jest przetestować :) ja za tipsy biorę bardzo mało jak na warszawę bo 100 zł (robię tylko żel)

Gość Alabastrowa gładź
Moje są zupełnie proste i tylko lekko wystają za opuszek palca :) Wyglądają bardzo naturalnie Zrobiłam dlatego, że moje własne były okropne 😭, a pracuję w banku i ludzie patrzą na moje dłonie :/

Gość anonimmmm
no każdy ma swoje zdanie na ten temat..;)) a czym się konkretnie różnią żelowe od akrylowych ??

Gość anonimmmm
też bym chciała jakieś ładne a zarazem naturalne, w ogóle sie na tym nie znam i nie wiem co wybrać jaką długość, kolor wzorki :)

napisałam czym się różnią ;) ale bardziej naturalnie w/g mnie wyglądają żelowe, jakiś ładny french i nie za długie będą prezentować się dobrze

Gość anonimmmm
szkoda ze mieszkam tak daleko od wawy, bo bym poszla do Ciebie ;D chyba zrobie tak jak radzilas i do tego jakies delikatne wzorki..;)) wyjeżdzam na wakacje nad morze, bez problemu bede mogla sie kąpać ich nie uszkadzając ?? :))

moje ostatnie były bardzo długie w sumie sama takie chciałam ,a potem troche żałowałam.długie sa podatniejsze na uszkodzenia i tak było z moimi. były zelowe,koncówki ze złotego brokatu,i brązowe akcenty.pionowe paski zrobione z małych kołeczek.na kciukach i palcach serdecznych miałam malutkie nakljki kroliczkow pleyboya.wygladały niesamowicie,ale jak juz pisałam ze wzgledu na ich długosc szybko sie zniszczyły i zdjełam

Gość anonimmmm
właśnie dlatego chce średniej długości..;)) sądzę, że w salonie jeszcze mi coś doradzą