Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suczka...

czy to przeszkoda??

Polecane posty

Gość suczka...

mam 20latek...jestem mądrą i ładną dziewczyna:) mam 2 letniego synka ale zastanawiam sie dlaczego jestem zawsze samotna:( czy to przez to ze mam dziecko?? a moze jeszcze nikogo takiego nie poznałam! czy wszystko jeszcze przede mną ? czy sa tu takie dziewczyny ktore sa w podobnej sytuacji? prosze o madre odpowiedzi:)

Gość kdffkdlldflkdfldflk
a kto by kurwa chcial dupeczke z dzieckiem? spierdalaj

Trzeba było się zabezpieczać, teraz może nie być lekko

Gość suczka...
NIE WIEM GDZIE JEST TATUS WYRUCHALI MNIE NA DYSKOTECE I TYLE GO WIDZIALAM

Gość suczka...
oczywiscie ze wiem kto jest ojcem...tyle ze jest to chłopak nieodpowiedzialny i go zostawiłam...on juz ma drugie dziecko!

Teraz ponosisz konsekwencje swojej głupoty bo zamiast łazić i się spotykać z ludźmi musisz się zajmować dzieckiem którego ojciec najwyraźniej zwiał lub (w najgorszym wypadku) go nie znasz

nieodpowiedzialny i poszłaś z nim do łóżka ty też widać jesteś niezbyt odpowiedzialna skoro mając18 lat zrobiłaś sobie dziecko

Gość kikoo
o extra :) czyli rodzinka sie powieksza..

Gość suczka...
to nie tak ze sobie zrobilam tylko byla to wpadka!!!

Gość kikoo
ahhahaa ale sie usmiaam... ludzie, wpadka!!!! nie zrozumieliscie ?? :O

Gość suczka...
ale tego nikt nigdy nie zrozumie ! jakie to jest poswiecenie i podjecie ciezkiej pracy w wieku 18lat...dla was to jest smieszne ale dziecko trzeba wychowac bedac saej dzieckiem i nie majac w nikim pomocy i wsparcia:( czesto mam załamania i głupie mysli bo czuje sie nie kochana!

Wątpię abyś w wieku 18 lat nie wiedziała że z seksem wiąże się zajście w ciąże . Uprawiałaś seks to powinnaś liczyć się z konsekwencjami a teraz nie mów ze ci źle bo jest dziecko bo raczej byłaś świadoma tego co robisz i z czym się to wiąże.

Gość kikoo
swieta prawda. do seksu bylas skora to teraz opiekuj sie owocem waszej milosci :)

Gość suczka...
mialam 17lat...własnie byłam cicha grzeczna dziewczynka a chłopak mnie zapewnił ze nie bede w ciazy wiec mu uwierzyłam...nawet nie wiedzialam co robię! ale duzo sie zmianiłam od tamtej pory...

Gość kikoo
a co mowil? ze w ciazy nie bedziesz bo to bocian przynosi dzieci? :) bylo minelo. stalo sie. facet byl nieodpowiedzialny, nadal jest z tego co piszesz... prawda jest taka, ze jestes juz panna z drugiej reki.. nie dziw sie facetom ze w wieku 20 lat nie chca brac odpowiedzialnosci za czyjes dziecko ;/

Gość suczka...
no wlasnie było minęlo, nie ołacze z tego powodu...mam prace. przyjaciół...tylko czy znajde kiedys miłosc i faceta ktory zaakceptuje mojego synka???!

Gość kikoo
mysle ze musiszz szukac wsrod starszych, z powodow o kotrych pisalam wczesniej...

Gość suczka...
nie no wsrod moich rowiesnikow to ja nie szukam...mialam chłopaka miał 27 lat choc na tyle nawet nie wygladal ale mniejsza o to...bylam z nim rok ale nie wyszlo:( tak bardzo go nadal kocham:( ciezko jest i nie ma sie komu wygadac!!!

wyjedz z polski bo tam sa mniejsze szanse,zasciankowa mentalnosc na zachodzie wiekszosc ma dzieci z poprzednich zwiazkow i nikt afery nie robi a jak cie ktos pozna to sie jeszcze ucieszy ze taki sliczny \'ciezarek\' ze soba wnosisz

Gość suczka...
wydaje z się że nadal jestem dziewicą... czy to możliwe??

Gość suczka...
nie jeden by chciał mnie miec za dziewczyne ale jak sie dowiaduje ze mam dziecko to sie wycofuje:( to mnie boli ale takie jest zycie...

Gość czarny kotekPP
twój nick kojarzy mi sie tylko z jednym....:o

Gość suczka...
nick jest zmyślony pierwzsy lepszy...wcale taka nie jestem! NaughtyYoungGirl20.fotka.pl tu sa moje fotki:)

nie licz raczje ze chłoptaś w wieku od 20 do 26 lat ucieszy się jeżeli powiesz mu o swoim dodoatku. niestety faceci w tym wieku to jeszcze smarkacze..czasami zostaje im to na cała zycie. ktos mi kiedys powiedział \"jezeli facet naprawdę Cię kocha to pokocha i Twoje dziecko\" tego się pilnuj. ja moją córkę urodziłam w wieku 22 lat, mam za soba nieudane małżeśtwo ze smarkaczem.. potem związek z jeszcze większym smarkaczem który usiłował mi wmówić że moje dziecko to jest przeszkoda. Teraz spotkałam nareszcie dorosłego faceta, który akceptuje mnie i moje dziecko. Ty też spotkasz..ale spokojnie

Gość atrakcyjna Irenka
sama jestes smarkula skoro latasz za smarkaczami a nawet wychodzisz za nich za maz:o:o

Gość mała sexi piękna może twoja
problem jak problem ale ty jesteś zwykłą dziwką po 1 nie wiesz kto jest tatusiem a po 2 kto normalny pizdo bierze nick suczka?? weź sie rabnij w główke dziecko pewnie masz 13 latek i cie to podnieca

wy to dziwni jesteście.napadacie nie dziewczyne z dzieciakiem zarówno napadając na osoby popierające aborcje.ech... a jeśli chodzi o pytanie,tak to jest przeszkoda,dziwne że wogóle o to pytasz