Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kobietka 40

Do mezczyzn w kazdym wieku

Polecane posty

Gość mała kobietka 40

Czy podobaja Wam sie drobne kobiety? Ja mam wzrostu 158/50 kg i jestem zgrabniutka, ale ja nie wiem czy takie kobiety sie podobaja.

Gość pedofilom się podobają

Gość mała kobietka 40
tylko?

Gość Elwiszyje
małe jest piękne :)

Gość mała kobietka 40
tez tak mysle :)

Gość mała kobietka 40
Ja mimo wieku tez mam swoich adoratorów :) ale mi tez tak nie chodzi tylko o wzrost, no bo jak ubiore buty, to mam jakies 160 ponad, ale ogolnie o takie drobne kobietki. One wszystko maja mniejsze, nie wiem jak to powiedziec. Dlaczego pytam, bo spotkalam sie z opiniami, ze taka drobna osoba, kobieta wyglada jak jakas zabiedzona, niekochana etc.

jeśli kobieta ogólnie jest ładna to do jej wzrostu ja nie przywiązuje większej wagi ;)

Gość a dlaczego zaraz
Masz 40 lat?? nie wierzę, bo takie durnowate poytania zadajesz. Ciul z facetami, niech im się podoba co chce.

Gość dzidzia piernikk
?:P

Gość moe i jest
dzidzia piernik ale nie tyle z wygladu co z infatylnego zachowania,zadawaniu pytan co wola faceci,niech se wola co chca,chuj z nimi:P

Gość byczekkk
chwalisz sie czy zalisz bo juz sie pogubiłem w tych zeznaniach :O ja tam wole wysokie... ty masz swoich adoratorów a jak wiadomo kazda potwora znajdzie swego amatora :O 🖐️ 40 lat i taki przydupas.......... wolne zarty :D :O

Gość byczekkk
tak...temat jak na zakompleksiona nastke przystało.... ja pierdole jakie te baby sa choojowate :O

Gość mała kobietka 40
jejku faktycznie mam 40 i wiem, ze pytanie jest nie na poziom doroslej kobiety, ale pytanie wzielo sie stad, ze mam akie wrazenie, jakby ludzie przez to, ze jestem taka drobna, wygladam duzo mlodziej, ze mnie traktuja tak niepowaznie czasami. A swoja droga jestem niedowartosciowana i co mam zrobic.

Gość byczekkk
duzo młodziej sie wyglada jak sie zmarszcek nie ma :O ja tez nie traktuje powaznie takich krasnali...przychodze do biznesmena juz sobie wyobrazam ze dostojny gosciu a tu takie cos co kuprem ciagnie po ziemi 🖐️ :O

Gość mkj
z tyłu liceum z przodu muzeum

Gość mała kobietka 40
ale Wy kurde jestescie mili. Wyobraz sobie, ze nie mam zmarszczek i cialo w idealnym stanie. I nie ciagne kuprem po ziemi, bo jestem smukla. Ale dobrze, wazna szczerosc.

Gość byczekkk
domyslam sie ze nie ciagniesz...to jest tylko taka ironia na wasz smieszny wzrost

Gość mała kobietka 40
no ale sam pwiedz, ze sredni wzrost kobiety to jest 164

Gość byczekkk
wiesz... nie mam czasu na takie bzdety zeby sie zastanawiac czy sredni wzrost to 164 czy 164,5, zycie jest duzo ciekawsze i jednak mam wieksze zainteresowania niz czytanie statystyk czy zastanawianie sie czy jestem sredni czy wysoki, jesli ci to spedza sen z powiek musisz byc fest nudna...albo juz długo samotna ze nie masz ciekawszych tematów do rozmów i dlatego takie zenujace mysli ci przychodza do głowy...kobieta w tym wieku...normalnie wstyd :O

Gość mała kobietka 40
Dobrze nie bede teraz Cie przekonywac, ze nie jestem wielbłądem. Takie pytanie, no poprostu. Milego dnia.

Gość byczek skoro nudza cie takie
pytania to po chooj na nie odpowiadasz? sam wystawiles opinie o malutkiej ale odpowiadajac i to w taki sposob tak naprawde siebie okreslasz i swoj poziom a do malutkiej ,nie przejmuj sie ja jestem drobna ciut wyzsza i wole to niz krowiszcze 176 z wielka miednica i pupa,a facetom to sie podoba jak jestes zadbana bo chca sie opiekowac takimi drobinkami,za mna w kazdym razie sie ogladaja i zawsze mialam wysokich facetow

Gość byczekkk
nie bede sie tlumaczył ze swoich czynów jakiejs głupiej zdzirze... 176 taka laska to dla ciebie kurwiszcze??? własnie ze jest w sam raz...ledwo odrosłas od ziemi i twierdzisz ze jestes zajebista bo faceci lubia sie takimi kurduplami opiekowac...to dalej zyj w tym swoim złudnym swiatku... jakbys wiedziala to kazdy juz ma dosyc tego małego kurestwa ,,, no ale nadal sa tacy co nie maja o sobie zbyt dobrego mniemania wiec musza sie jakos dowartosciowac i przy takiej nieporadnej drobnej niezdarze beda sie czuc jak prawdziwy facet, i koniec tematu robaki!!!!

Gość byczekkk
ps a wysokie laski napewno nie maja wielich tyłków, zauwazyłem ze maja mniejsze a co najwazniejsze zgrabniejsze od was przydupasy 🖐️

Gość wysoka i sympatyczna
ponoc niskie i chude sa dwulicowe o czym sie przekonałam na własnej skorze, a znam takie rowiesnice, mlodsze, starsze i dorosłe kobiety (mamy) mam dosyc kurwa tego zakłamanego gówna!!!!!!!!!!!!!!!! które w dodatku mi zazdroszcza ze jestem laska i mam powodzenie a one nie!!!!! do gazu z tym!!!!!!!!!!:O:O