Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawka

Matki dzieci ze STYCZNIA 2009

Polecane posty

Gość poprawka
Cześć, czy któryś z waszych dzieciaczków jest przeziębiony obecnie. Mojemu skarbowi ciągnie się katar już 2gi tydzień

Gość adinkas
czy taki długi katar oznzcz coś złego?

hej mamuski Styczniowki ;*ja tez w Styczniu urodzilam synka a dokladnie w sylwestra chociaz mialam termin na 5 ;)malemu sie spieszylo i urodzil sie naszczescie po pulnocy o 4.15 rano,a balam sie ze nie dam rady przetrzymaci urodzi sie 31grudnia 2008r....jak sobie radzicie ze swomi pociechami??

ja tez chlopca;)bule mialam wieczorem 31 Grudnia2008 i strasznie sie balam bo nie chcialam zeby moj syn mial caly rok do tylu;(chociaz lekarz mowil ze moge urodzic albo wieczorem 31 grudnia albo 1Stycznia rano...i urodzilam 01.01 o 4.15 rano... mieszkam w grecji i w tym szpitalu gdzie rodzilam moj syn byl pierwszy 2009roku,ja taka niezywa po porodzie a mi tu telewizja wpada,taka bylam w szoku ze tesciowa ich wygonila hhhehhe smiesznie to wspominam ale troche zaluje ze ich nie wpuscilam,poszli do mojego lekarza wyludzili imie matki czyli moje jakies dane mojego synka i wydrukowali w gazecie....