Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

NIE WIEM DLACZEGO ALE

Polecane posty

śpiacy leniwiec wzbudza moją sympatię :D:D:D może za sam nick ?:D:D albo za to,że kojarzy mi się z tą fajną reklamą płątków :)?? 🌼

Gość
ja tam tez lubie sobie czasem porozmawiać z pojedyńczym Drażem kakaowym z biedronkowej paczki :classic_cool: 🖐️

bo biedronka się poleca :P:P przerwa to byłaś ty,czy twój podszyw:D:D??

Gość
niewiem :O juz sama sie tym gubie :O Hinatka 🖐️ hi nie było Cie kiedy Cie potrzebowałam 😭

żałuje ze tak pozno się zaczerniłam wy sie tu wszyscy znaciwe a ja o :O

Gość
skończyły mi sie tasty kebabowe :O 😭 celowo pisze to w tym topiku :classic_cool: 🖐️

Gość
ja jestem otwarta na nowe znajomosci :) :classic_cool: 🖐️

przerwa🌼 co to tasty kebabowe?dobre?? lipsss chętnie cie poznamy :P:P:P:P ja mam tu staż od prawie roku,a ty jak widze po postach,z tydzień??

Gość
znalazłam w słowniku :) 🖐️ : tasty kebabowe-- zajebiscie pyszne chipsy z biedronki o smaku kekbaba z chomika limit edyszyn :classic_cool: 🖐️ włacza mi sie dilerka zaczynam odczuwac głod odstawieniowy to bedzie ciezki wieczór :( 😭

nie dziewczyny ja tu jestem od wakacji tamtego roku. no to w sumie moze z rok juz będzie, ale zawsze pisałam na pomaranczowo, a jestem tu praktycznie codziennie po kilka godzin. teraz postanowiłam się zaczernic, ciekawe jak długo wytrzymam z miim nickiem:)

Gość
powiedz dlaczego taki nick ? i dlaczego nam sie on nie podoba ? :> :classic_cool: nie no żarcik oczywiscie , welcome welcome jako pelnoprawny uczestnik kafeteryjny ja juz wpisuje Cie w rejsestr i możesz dumnie pobiec do mamusi i pochwalić sie do jakiej wląsnie sekty wstąpiłas :)

przerwa, ja oprócz kafe muszę się relaksować i czasem coś w domu ogarnąć :classic_cool: ale obiecuję poprawę :P Lipsss, heloł 🖐️ :)

właśnie zauważyłam coś przerażającego.. na gg używam kafeteryjnych emotek, a ich tam nie ma 😭:classic_cool:

Gość Oooooooooooooooooooooo
Draż. Draż. Draż. Nie pamiętam ile ty masz lat.. 11, czy 12?? To było tak dawno, że mi się zapomniało ;)

Gość
Hinatak-->to przejaw normalnnosci walcz z tym ja to przezwyciezyłam, jeszcze te emotki pewnie do Ciebie mówia? narzucaja sie żebyś je umiesciła takze na gg ? :( przerażajace :( 😭 ja juz bym założyła o tym temat, dużymi LITERAMI !

Powinien być temat do witania wszystkich świeżo uzależnionych. Ja już tutaj siedzę od 2 miesiecy, też najpeirw pod pomarańczowyni nickami, od niedawna pod czarnym. Przywita mnie ktoś? :)

te emotki nawet sapią.. zaczynam się bać :O ach, odgrażają mi się :( 😭 i co ja mam robić?

Gość
ccczzzeeesssccc Seuss :) 🖐️! Hinatka --> :D od poczatku wiedziałam że cos z nimi nie tak ze bede chciały życ własnym zyciem :O yhn ta wirtualna inteligencja 😭 :O pogoń miotła a jak nie poskutkuje to ubij młotkiem wredoty a potem naskarż Pani Cenzor ! nie można im teraz popuścic

żeby tylko. po jakimś czasie zaczynają prześladować.. :O Seuss, Ty laska czy facet? :>

Gość
mi np juz to kazdego topa wchodzą , na poczatek deliktanie, pojedyńczo, z umiarem a potem... na chama,, parami,, trójakami, całymi klasami :O :( 😭😭

Przerwa miedzy palcami 90, heeej. :) O jaaaa, ale fajnie. Poznałam już kogoś na kafe, czuję się taka zauważona. :) P.S. Jezus, już chyba mam syndrom emotek. O.o

dlaczego taki nick bo załozyłam temat o ustach i tam go zaczerniłam i juz został. mamusia juz dawno wie ze tu siedze:P

Gość
w skrócie przerwa :classic_cool: milo mi 🖐️ najostrzejsze objawy tychze niebezpiecznych emotowych poczynań można zaobserwaoć u naszej najmłodszej koleżanki Draża :(