Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnoliak

My pierwsza brygada, strzelecka gromada...

Polecane posty

Gość magnoliak

na stos, rzuciliśmy, nasz życia los na stos na stos ------------- w tym topie śpiewamy przedwojenne piosenki :)

Gość co za kmiot miał czelność
dżizas pamietam jak to w szkole musialam spiewac :O

Gość magnoliak
hej magnolia :) 🖐️

Gość powojenna warszawianka
Warszawo ma ...patrz w oku mym łza :(

Gość gramofomanka
A ja sobie gram na grrramofonie! tra i tra lalala! tra i tra lalala! :D

ten nick to przypadek?? czy masz zamiar mnie podszywać?? i nie mów mi cześć bo się nie znamy

Gość Nie ma jak Lwów
Niech inni se jadą gdzie mogą gdzie chcą do Wiednia Paryża Londynu A ja się ze Lwowa nie ruszę za próg ta mamciu ta skarz mnie Bóg Bo gdzie jeszcze ludziom Tak dobrze jak tu? Tylko we Lwowie! Gdzie śpiewem cię tulą l budzą ze snu? Tylko we Lwowie! l bogacz, i dziad Tu są za pan brat l każdy ma uśmiech na twarzy.. A panny to ma Słodziutkie ten gród, Jak sok, czekolada i miód... l gdybym się kiedyś Urodzić miał znów, To tylko we Lwowie! Bo szkoda gadania, Bo co chcesz, to mów Nie ma jak Lwów! Możliwe że więcej ładniejszych jest miast lecz Lwów jest jedyny na świecie i z niego wyjechać ta gdziesz ja bym mógł ta mamciu ta skarz mnie Bóg :classic_cool:

Gość hej hej hej sokoły..
http://www.youtube.com/watch?v=lwa91EdL4qs Hej sokoły Hej, tam gdzieś znad czarnej wody Siada na koń kozak młody, Czule żegna się z dziewczyną, Jeszcze czulej z Ukrainą. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. Pięknych dziewcząt jest niemało, Lecz najwięcej w Ukrainie, Tam me serce pozostało, Przy kochanej mej dziewczynie. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. Ona biedna tam została, Przepióreczka moja mała, A ja tutaj w obcej stronie, Dniem i nocą tęsknię do niej. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. Żal, żal za dziewczyną, Za zieloną Ukrainą, żal, żal serce płacze, że jej więcej nie zobaczę. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. Wina, wina, wina dajcie, A jak umrę pochowajcie Na zielonej Ukrainie Przy kochanej mej dziewczynie. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. :)

Gość magnoliowa wojna
magnoliowa wojna będzie - choćta ludzie będą się napierzać dwa kwiatki ;-)

NIE PRZYPOMINAJCIE MI TEGO :O:O:O:O:O:O śpiewałam to w 5 klasie:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość echo jedynki
ze śpiewem na ustach ogoliłem sobie znowu jądra :)

Gość magnoliak
a cos się tak do mnie przyczepiła, to jets topik muzyczy a ty tu jakies klótnie wszczynasz nie wiadomo o co ♫♫♫♫♫♫♫♫ ♫♫♫♫♫♫♫♫ ♫♫♫♫♫♫♫♫ ♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫ :)