Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmmm

Urodzę piąte dziecko

Polecane posty

Gość mammmmm

Witam! Dzis dowiedzialam sie ze jestem w ciąży z piątym dzieckiem. Mamy jeszcze 4 urwisów w wieku 6, 4,2 i 4 miesięcy. Mam 28 lat. Kto jest z nami...??!!! Dodam ze to ciąza planowana aby znowu nikt na mnie nie najechał.

Gość kikoo
gratulacje!!! :))

Gość frenti
chyba pod wrazeniem glupoty. Ale w sumie twoj biznes, niektorzy najwidoczniej lubia sprowadzac swoje zycie do bycia krowa rozplodowaLD

Gość mskljj
mam pytanko i nie jest ono w zamyśle jakies złośliwe- jak wygląda twoje ciało po tylu porodach?? Jesteś szczupła?? (tzn wiem ,ze masz ciązowy brzuszek, ale czy bez problemu gubisz dodatkowe kilogramy po ciążach??) a rozstępy?? Piersi?? no i pochwa?? Nie jest jak "wiadro"?? Pytam bo zwyczajnie ja bym się bałą zmian w wyglądzie dużych - czasami po jednej cią zy jest masakra a po pięciu?? Jak jest w twoim przypadku??

Gość moim zdaniem to prowokacja
zadna NORMALNA kobieta nie decydowalaby sie na dziecko, majac 4 i to najmlodsze 4-miesieczne..... Naet jezeli ma takie plany, to chcialaby odpoczac, zregenerowac sie po ciazy...

.... nie chcę żeby wyszło że jestem złośliwa czy coś, ale.... korzystacie z jakiejś pomocy państwowej?

Gość jezu dziecko ma wakacje
to caly czas zaklada nowe beznadziejne topiki :O

Gość lalolaa
jestem pod wrazeniem! czasem z jednym latam z jęzorem na wierzchu a co dopiero z takimi maluszkami 6 4 2 4 m-ce + piate w drodze... a nie boisz sie,ze bedziesz sie zle czula w ciazy i nie bedziesz miala tyle sily aby zaopiekwoac sie maluchami?