Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsergb

Homofobia w telewizji!

Polecane posty

Gość zsergb

Widzieliście tą reklamę http://www.youtube.com/watch?v=grl5SPa8kzk ??? Zastanawiam się co za ludzie stoją za jej treścią. Przecież z tej reklamy aż zieje homofobicznym jadem! To jest skandal w ogóle że stacje telewizyjne puszczają to homofobiczne gówno. Jednak Polsza to ciemnogród, pełen homofobicznych moherów. Wstyd...

Gość nie ma się co dziwić...
... niestety polska to zadupie Europy, a polacy to w większości fanatycy katoliccy i skrajne homofoby

Gość dfgh
a pieprzyć to, ja z tego syfu już dawno uciekła, jestem teraz dumną i szczęśliwą Europejką z Londynu i nie mam zamiaru wracać na to polskie zadupie

gdyby TAK wygladala homofobia, swiat bylby piekny tez bym nie chciala calowac dziewczyny, czy to niby czyni mnie homofobem? :o

Gość mnbreg
ta reklama ma homofobiczny podtekst, a ci co twierdzą inaczej są albo ślepi albo moherami, nie widzicie że pokazuje że fajnie całować faceta a pocałować dziewczynę jest beee? jesteście albo ślepi albo jesteście homofobami jeśli nie dostrzegacie homofobicznego jadu w tej reklamie

Gość ...valdi z canes...
wszyscy homo powinni zostać zutylizowani

oczywiście że nie powinni, tylko niech jakies pedałki nie wciskają kitu ze fajnie jest całować sie z dziewczyną:D z psem bym wolała:D albo z valdim...dżiz co ja pisze:D

Gość 4yuh
No ok dla was to jest bee pocałować dziewczynę, ale są kobiety dla których jest be pocałować faceta, i im może być przykro gdy widzą reklame w której pokazuje się ze całowac faceta jest ok, a dziewczyne to juz be, troche tolerancji dla innych! a reklama faktycznie troche nie na miejscu, homofobiczny podtekst pewnie nie był zamierzony, ale jednak wystąpił i powinni zdjąć z anteny tę reklamę

Gość smaack that
gówno mnie obchodzą odczucia pedałów jeszcze by tylko promowania zboczeń brakowało :o

ale jesteście durni, łojezzu, aż się ciemno robi :-D nie każdy jest lezbijką, śmiem twierdzić, że większość ludzi jest hetero, więc dlaczego mają nie pokazywać NORMALNYCH zachowań?? to może nie powinni wogle pokazywać par heteroseksualnych w TV?? np. w takiej reklamie sosu zamiast kobiety i męzczyzny powinna być mama i mama albo tata i tata. Wg. mnie nadinterpretacja

Gość a tam...
a według mnie to ironiczna prowokacja jest ten temat

Dla osoby heteroseksualnej, to chyba jasne, ze \"drobne trudnosci\" sprawiloby pocalowanie osoby tej samej plci...

Gość hans konepfke
0/10