Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaniliova

czy on sie nudzi?

Polecane posty

Gość vaniliova

Czesc, Mam taka dziwna sytuacje i bardzo prosze podzielcie sie Waszym zdaniem, jak powinnam ja odebrac. Mam w pracy kumpla, znamy sie jakies 2 lata i zawsze mi sie wydawalo, ze mamy taka spoko relacje, tzn dobrze sie dogadujemy, jak trzeba to sie troche posprzeczamy, ale generalnie jest OK. Dzis poszlismy razem na lunch. Od kilku miesiecy chodzimy zwykle wieksza grupa, wczesniej raczej spedzalismy przerwe razem. Dzis wyjatkowo bylismy sami, bo reszta ma urlopy itp i on nagle wypalil, ze jak jest tak malo ludzi to jest jakos tak nudno w pracy. Powiedzialam mu, ze to nie jest mile, bo z tego co powiedzial wynika, ze sie nudzi w moim towarzystwie, a on odpowiedzial, ze przesadzam. Uwazacie, ze naprawde przesadzam?

Gość HYYY
NO mi się wydaje że psesadzasz nie jestes pepkiem swiata przeciez wcale nie musi to oznaczac tego ze jest mu nudno w twoim towarzystwie poprostu zawsze lepiej byc z wieksza gromada a nie tylko z jedna osoba..wiem o co mu chodzi

Gość Absolwent liceum
gdyby Ci powiedzial ze Cie kocha to bys miala problem ale takto czym tu sie przejmowac;/