Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić/

mam już dość tego kurfa!!!

Polecane posty

Gość nie wiem co robić/

moje koleżanki to zwykłe dziwki! latają za chłopakami cały czas, tyle tylko że 3 są ładne ale chłopaki już ich nie chcą bo wiedzą że one sie nie szanują tylko lataja i szukają niby ,,miłości" albo chcą ich tylko żeby sie przelizać i już a te potem płacz urządzają bo chłopaki wykorzystywać tylko umieją;/ no są tak pojebane ze szok i kolejne 3 to takie kaszaloty że hooj ale i tak latają za chłopakami i gadają ciagle że mają złamane serca, tyle że nikt ich nie chce.. 'kurfa ja mam dość tej znajomości.. poradzcie coś..mam dosyć takich dziwek, nic zero nauki tylko potam jak dupa ma być mokra bo ma pałka wpaść to plkis pomóż. a co ja kurfa jestm.. dziwki totalne. cały dzieńtylko na tele piszą z chłopakami i się gdzies umawiają i liża zero zainteresowania innymi rzeczami;/;/; pomózcie co zrobić ja nie chce takich koleżanek, ale one są moje z klasy, i jak je olsram to mogą sie potam wyzywać a jeszcze rok z nimi a ja mam dosyć juz....

Gość wawelny
nie ruchać się

Gość nie wiem co robić/
nikt nie może pomóc? ja mówię na serio i proszę o pomoc mnie to nie śmieszy..mam psychicznie tego dość...

Gość nie wiem co robić/
proszę.. i nie chodzę do gimnazjum, za rok kończę szkołę średnią i będzie matura.. i znów beda sie pytać o wszystko..mam dosyć po prostu

Gość powiedz ze nie masz czasu
bo piszesz wlasnie "na komie" albo "sie liżesz":p:D ja pierdole:D