Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

PO JAKIM CZASIE DZIECKO?

Polecane posty

Po jakim czasie od ślubu będziecie planować dzieci? Piszcie kiedy i ile macie lat:)

Gość czarna koala
jak najszybciej (bo 30 stuknęła, bo chcemy mieć dwoje, a ostatnio myslę o trójeczce!), ale bez spinania się, jak nie przyjdzie samo to adoptujemy pewnie. nie dla mnie wyliczanie, kombinowanie, działanie na akord, współżycie według kalendarza....

Gość bhjgbvykl
Wcale. Lat 23 ja, 24 On:)

Gość monika_7
tez zaraz po slubie tez mi 30 stuknelo wiec juz nie ma co sie zastanawiac i bardzo juz chce miec dzidziusia

Gość a tak swoją drogą
ja niedługowychodzę za mąż, mam 24 lata, on 26, i mi jakoś sie na ten czas nie spieszy do posiadania dzieci... ;)

no to widze ze nie spieszno Wam:) a ja sie wlasnie zastanawiam:) Chciałabym jakoś tak za 2lata, ale jak wpadniemy wcześniej to będę przeszczęśliwa:)

Ja mam 24, narzeczony 27, w przyszlym roku slub i mysle,ze chcialabym sie nacieszyc z bycia zona ze dwa lata a pozniej zaczniemy myslec o dziecku.

Gość ja wyszłam za mąż w wieku
25 lat, a dziecko miałam w wieku 29 lat czyi 4 lata bez dziecka

Gość a ja 25 on 27
ani slubu, ani dzieci nie chcemy ;)

ja mam 21 a on 26 :) Jakoś z pół roku temu miałam taką chęć na posiadanie dziecka, że szok, już mieliśmy ustalony plan ,że zaraz po ślubie zaczynamy strania, ale moja przyjaciółka niedawno urodziła i stwierdziłam, że jeszcze nie jestem gotowa na świadome planowanie dziecka:D

Gość dsfdsfdsdsf
Ślub wzięliśmy mając 24 (ja) i 28(on). Jesteśmy prawie rok po i ani myślimy o dziecku - myślę, że jakieś 2 lata może.

no wląsnie i to chyba właśnie widać że jeszcze nie jesteśmy na dziecko gotowe:) Ale zobacze co nam los przyniesie:P

Gość grasshooper
Na razie mnie nie ciągnie. Może tak za 2 lata (teraz mam 25). A jak bedzie to zobaczymy.

no my chcemy pierw zakupic swój dom, mieć pewną prace i troche świata zwiedzić:) A wy czemu jeszcze dzieci nie chcecie?

ja: 24 on: 26 W październiku ślub, a dzieci...? Nieprędko :) Na razie nam się nie spieszy. Musimy się najpierw nacieszyć sobą, wspólnym mieszkaniem, zakotwiczyć w dobrej pracy, pewnie pozwiedzać trochę świata... Później może to być już utrudnione ;) Planujemy dwójkę. Pierwsze na pewno przed 30 :)

my planujemy 3 :D hehe ale to trzecie będzie tak na odmłodzenie:) pierwsze chciałabym tak do 24 lat, drugie jakos 28-29, a 3 jakos 34-35:P hehe

hmm..my tak jakieś 2-3 lata po ślubie.dwójkę-płeć bez zaczenia.ale jeśli zdarzy się wcześniej-świat się nie załamie a wręcz przeciwnie.

Gość mammamija zielona pietrusza
ja 22 masz 28 ponad rok po slubie planujemy miec 3 dzieci ja bym mogla juz dzisiaj zajsc w ciaze, maz jeszcze nie jest gotoey na bycie ojcem.... no ale moje gadanie gdzies powoli prowadzi takze mozliwe ze jeszcze przed 30 urodzinami meza bedzie nas wiecej :)

Gość beyla
Ja 22 on 26 lat. Ślub w lipcu. Na razie wynajmujemy i praca byle jaka. Dziecko moglibyśmy mieć już zaraz po ślubie, ale niestety kasa i warunki na to nie pozwalają. Myślę, że jak wszystko zacznie się układać to od razu weźmiemy się za dzidziusia:) Bardzo chciałabym mieć chłopca.

Gość anka1234
słub wzielismy w 2006,ja mialam 24 maz 27,dziecko urodzilo sie w grudniu 2008r,a pierwsza ciąże poronilam ipewnie dlatego tak szybko zaszlam poraz drugi bo strasznie to przezywalam

Gość anka1234
przepraszam dziecko urodzilam w grudniu 2007

My bralismy slub 4 pazdziernika no i chcielismy poczekac z 3 -4 lata po slubie z dzieckiem no ale zaszlam w ciaze w podrozy poslubnej:) wiec jest w drodze i jestesmy przeszczesliwi:) ja 23 lata i maz tez

My oboje mamy po 24 lata, ślub za rok. Ja chciałabym mieć dzidziusia zaraz po ślubie ale mój narzeczony twierdzi że za 2-3 lata no więc sie zobaczy ... musimy dojść do jakiegoś kompromisu ;)

Gość aann///
oboje mamy po 24 lata, slub za rok. O dziecko zaczniemy sie starac jakies poł roku po slubie:) Chcemy conajmniej dwoje:)