Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oessu

wpadka z gumką?

Polecane posty

Gość oessu

Mam pewne pytanie. Prosze żebyście na mnie nie naskakiwali i nie oceniały jako "niedojrzala gówniara" itp, bo tak nie jest:) Po prostu jestem panikarą i chciałabym się upewnić i poznać Wasze zdanie. Chodzi mi o to, czy jeśli kocham się z chłopakiem tylko zabezpieczając sie gumką może być tak,że : gumka nie pęka, nie zsuwa się , on nie kończy we mnie, ale wiadomo że podczas stosunku przed wytryskiem coś tam mu "wyleci" :D I czy jest możliwość że spod prezerwatywy to wypłynie? Proszę o Wasze opinie.

Gość tak i nawet relatywnie często
się to zdarza

Gość jojojjj
rzadko się zdarza ale się zdarza - ja tak kocham się od jakiś 4 lat i ani razu się nic niedarzyło - dochodzą do tego przerywane i też nic..

Musiałabyś się przyjrzec partnerowi pdoczas stosunku, jeśli podczas ruchów frykcyjnych prezerwatywa zsuwa sie kilka cm niżej i nastuwa , to jest to teoretycznie możliwe, ale wątpię w coś takiego. Tym bardziej że więskzość rpezerwatyw zawiera środek plenikobojczy .

Gość asaaaa
myślę że jesteś w ciąży...

Gość wiesz co niepotrzebnie
panikujesz;) ale rozumiem bo niektorzy tak mają ze lubią panikować... na pocieszenie ci powiem ze kiedys przez rok z chlopakiem zabezpieczalismy sie tylko prezerwatywą on konczyl we mnie i na dodatek mialam wrazenie ze minimalnie ale jednak zmienia sie jej polozenie w stosunku do tego przed a w ciaze nie zaszlam;d