Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

phe

jaki jest pan RAK W MIŁOSCI

Polecane posty

Gość nijaki do tego infantylny
we wspolzyciu. jednym slowem - totalna klapa :O

Rak w ujeciu stereoptypowym: romantyk- calusy, buziaki, swiece, spacer w swietle ksiezyca; monogamista w przeciwnienstwie do strzelca :D lubi takie prorodzinne klimaty...

i jak go uwiesc?czym oczarowac?czym przekonac do siebie?

no mysle ze powinnas pokazac ze tez jestes prorodz, ze takie wartosci ci przyswiecaja, ze lubisz/umiesz gotowac no i musisz byc gotowa do rozmow o uczuciach :)

hhe a jak jestem baranem:/to ten uklad czytalam ze nie zbyt

Gość moj maz
Moj maz rak jest baardzo rodzinny,uczuciowy czasami nadwrazliwy i trzeba uwazac co sie przy nim mowi(dlugo to pamieta i rozgrzebuje) dosyc ulegly(jestem osoba,ktora uwilebia dominowac i on to jakos znosi) Uwielbia zycie rodzinne ,jest domatorem.

Gość jojojjj
zgadzam się - niby rodzinny, spokojny i czuły - ale bardzo trudny w codziennym życiu, łatwo go wkurzyć, twardy charakter, niedaje za wygraną, jest niewrażliwy, niereaguje na płacz - albo przeżywa ale w środku, podsumowując - ja psychicznie przy nim wymiękam, ponad rok a ja jem perseny i kalmsy, schudłam i ile przepłakałam to tylko ja wiem....

wlasnie niby rodzinny a jednakcos nie bardzo.... taki troche w niektorych momentach jakby byl bez serca

nie meczcie sie kobiety tak- jak sie placze przez faceta, to to nie ON.... ja do raku wyjatkowo czuje antypatie... podobnie jak do ryb zreszta....

Gość Pan Rak jest...
rodzinny,wierny,kocha ponad wszystko,moze zyc bez spotkan imprez itp.Zona najwazniejsza i dzieci.

Gość pan raczek
pan rak juz nie wierzy w milosc :)

Gość 6w
"moze zyc bez spotkan imprez " hahahahahahaha nie mój!!! ( ja baran on rak - strasznie ciezka z nas para :O )

Gość jojojjj
tyle że ja mężatka i już nie tak łatwo się rozstać - a rodzinny to on jest ale do swojej rodziny - dziadków i rodziców - co nie jest na plus... a jak żona płacze to go to nie rusza... wogóle jestem w szoku ile tu się zgadza kurcze

Co za debilki pojebane w horoskopy wierza :) A w babe Jage tez wierzycie wiochmenki ;) Co wam dzisiaj mowia gwiazdy ? ;P

Gość 6w
miedzy cid i 6 bez spacji ........

doktor nie badz taki do przodu, mowie Ci kiedys sie smialam jak Ty, z takich jak ja teraz, ale nastal czas, kiedy wszystko sie odmienilo...............

6w ale macie hmm jakby to nazwac...przyciąganie:)

Gość 6w
kochamy sie baaardzo, ale tez bardzo czesto nie mozemy sie dogadac, oboje jestemy nerwowi, czesto sie kłócimy, to źle wróży na przyszłość.... :(

puellaexfabula Co uwazasz, ze kazdego skorpiona czy raka spotka to co napisza w gazecie ? :D Ja wlasnie jestem do przodu nie chce zostawac w jakis durnych zabobonach zyje z duchem czasu ;P

Gość tylko nie Rak...
..napisali ,ze to idealny związek z Rybą..nigdy w życiu..juz sam sposób uwodzenia jest wkurzajacy....to podejrzliwy, wyrachowany typ...uparty w dodatku..w życiu nie chciałabym faceta Raka..!..chociaż na pozór życzliwy..

Gość 6w
nie chodzi o wrozenie przyszlosci tylko o opis znaku zodaiku, jego cech charakteru... :P

Gość jojojjj
a ja jestem lew to już wogóle... i zgadzam się z 6w - mam to samo

doktor a kto mowi o gazetach? ja zajmuje nieco zawodowo astrolgia, kosmogramami, kompozytami i synastria dlatego powtarzam tu ciagle, ze nie mozna raka do raka porownac, ze trzeba znac godz i miejsce urodzenia, zeby wykreslic chart, aspekty miedzy planetami i ewent porownac je z aspektami w hor. partnera= hor.porownawczy, ewent. kompozyt co to jest w gazetach hehhe mozna sobie tym pupe podetrzec co najwyzej; przeciez to sie pisze na kolanie, co slina na jezyk... kolezanka pracowala w tym fachu gazetowym kiedys;D