Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

phe

jaki jest pan RAK W MIŁOSCI

Polecane posty

puellaexfabula skoro zadajesz pytanie to odpowiem :) w indeksie oceny sa i to dosc dobre :) teraz spadam, a Twoim dziecinstwem nie chce mi sie zajmowac :) sorry, ale mam wakacje wiec chce myslec teraz o pierdolach spadam poczytac ;)

terz jestem rak a z chińskiego to smok a zywioł to ogien a ognisty bo jest ich wiele żywiołów ziemia woda drewno i jak patrzałem to sie pokrywają się z moim znakiem rak

Gość tak czasem bywa
zaborczy i cholernie podejrzliwy:/

jak mantre powtarzam, nie da sie wszystkich do 1 worka; trzeba znac godz i miejsce, a wtedy o konkretnej osobie mozna powiedziec wiecej.

Gość zaborczy i cholernie podejrzli
prawda

no wlasnie ,ze nie bylo w nim ani krzty zazdrosci!! ale podejrzliwy tak,ale raczej ,ze go w konia robie to nie mialo nic wspolnego z zazdroscia ale nigdy nawet mu nie dalam powodow,zeby mogl sobie pomyslec ,ze jest ktos inny,a mimo wszystko mnie o to oskarzyl :(

Gość niebo-rak
hej Tak sobie to czytam i wypowiedzi te napełniają mnie nadzieją, ponieważ jestem rak i poznałem niedawno Panią spod Bliźniąt ;) Ale czy ona wogóle się mną zainteresuje to nie wiem. Podobno nasze znaki to masakryczne połączenie ;) I jestem pełem obaw!! Mimo to postanowiłem sam się przekonać... Te wypowiedzi są b. różne czyli różnie bywa, są raki pozytywni i są negatywni a skoro tak jest to i dotyczy to innych znaków np. Bliźnieta (pozytywne i negatywne) Znam kilka związków których znaki do siebie b. źle pasują a są to doskonałe małżeństwa. Ja jestem: wierny bo nigdy żadnej nie zdradziłem honorowy czasami za mocno uparty bo jak przegram odrazu chce spróbować jeszcze raz lecz w zwiąkach częściej ja pierwszy rekę wyciągałem nie lubię przegrywać ;/ uczciwy bo nie lubie kłamać uczuciowy i wrażliwy czasami za bardzo bo powoduje to wahnięcia emocjonalne i nerwy które szybko przechodzą - nie krzyczę raczej foch i milczenie ;) niecierpliwy oszczędny - praktyczny ale nie skapy bo dla bliskiej osoby jak najlepsze ... było że nie lubi sie uczyć i ma słabe wykrztałcenie ;) Ja lubię wręcz poszukuję wiedzy... mgr. inż egzamin mgr. zdany na 6. w podstawówce przeciętny, technikum najlepszy w klasie i nagrody za dobre wyniki, świadectwo z czerwonym paskiem. Matura 4, 4, 4, 6 Co do czytania ksiażek raczej żadko ale czasem sięgam głównie po te z tematyką która mnie interesuje, żadko bo dużo pracuje i brakuje mi czasu, koleżanka wciąż mi powtarza że mam się oszczędzać bo za dużo pracuje... Lubię rodzinę i przyjaciół a także wyjść gdzieś i potańczyć- najlepiej z swoją połówką. Ta Bliźniaczka świetnie tańczy;P Znam wiele raków szkoda że samych facetów (kolegów) maja wiele podobnych cech ale też każdy jest inny np. są tacy co zdradzają i co nie zdradzają za nic na świecie. Płosi i odwrzni, waleczni i ulegli. Może to raczej zależy od tego co kto z domu wyniusł, sam nie wiem;)

Gość Obecny Rak
Hej ja jestem rakiem i jakoś z żadną dziewczyną nie miałem większych problemów trzeba wiedzieć jak sie zachować z innym znakiem Lwowi trzeba się podporządkować, a Ryba było namiętnie i w łużku i w normalnym życiu wystarczy niebyć zbyt nachalnym, ze skorpionem są kłutnie ale to ze względu na charaktery ale naprawde nie jest tak zle z moją obecną partnerką.