Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ms_Depp

Prostownica. Którą wybrać?

Polecane posty

ja w ogole odradzam prostownice, bo strasznie niszcza wlosy jesli nie uzywa sie odpowiednich kosmetykow do wlosow, albo jesli prostownica nie jest sprzetem z najwyzszej polki. jesli kreca Ci sie wlosy to lepiej je jeszcze bardziej podkrecic. fikusne loczki sa zawsze w modzie i wygladaja oryginalnie ;) ale decyzja nalezy do Ciebie ;) w razie gdybys zmienila zdanie rzuc okiem na te lokowke: http://www.electro.pl/produkt-PHILIPS_Lokowka_HP_4698_2F10_2B_NOTATNIK_magnetyczny_GRATIS-83231,182.html :) moja znajoma ma taka i sliczne spiralki nia robi :D i wyglada pozniej jak Whitney Huston :D

Dzięki ;) A prostowała Twoja koleżanka tą lokówką? Bo widzę, że ma wymienne nakładki :D

Gość milenka783
A moze poprostu lepiej jest nie niszczyc włosów prostownica ? nawet ta najlepsza zawsze wypala włosy. Ja sama odkryłam balsam prostujacy Nivea i nie potrzebuje juz prasowac wlosów a one same wygladaja wreszcie na zdrowe.

Niestety na moje włosy nie działają balsamy.. ;p Jestem zdecydowana na prostownice, tylko sie zastanawiam którą. Biorę pod uwagę również tę lokówkę Philipsa. Pomocy :)

Gość dzadzudzi
bierz remingtona, to dobra firma i ich produkt wyglada na solidniejszy. poza tym 36 m-cy gwarnacji, a nie 12, jak przy tej drugiej :)

nie prostuj ja popelnilam ten blad i mialam tak okropnie zniszczone wlosy. potem juz musialm je prostowac bo nic innego nie moglo ich ulozyc! nie pprostuje od kilku miesiecy, chodzilam w kucyku :P teraz stan wlosow sie polepszyl ale musze sprobowac biosilk bo nie mam inego pomyslu jak odzyskac dawne wlosy :)

Gość ekstrawaganza
Zdecydowanie Remington świetna firma. Wcześniej używałam od koleżanki trochę do "testów" i efekty moim zdaniem bardzo dobre, z okazji urodzin dziewczyny złożyły się i kupują mi model http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/agd/kategoria/? prod=74127. Co do niszczenia włosów to rzeczywiście czasem widać, ale po prostu należy zachować umiar i co dwie godziny nie biegać do domu i prostować! Ja używam średnio raz na 2-3 dni i nie widzę jakiś uszkodzeń (jestem brunetką)

Gość liuyt
lkjhg

Cześć, ostatnio kupiłam prostownice firmy ZELMER. http://www.euromall.pl/product-pol-8210-Prostownica-33Z023-Zelmer.html Jestem z niej bardzo zadowolona. Wcześniejsze prostownice niszczyły bardzo włosy, ponieważ temperatura nierównomiernie przechodziła przez płytki (z wątpliwego materiału ceramicznego). Prostowanie włosów zajmowala naprawdę wiele czasu, a ich mam sporo i są dość gęste - to nie ułatwia dodatkowo sprawy ;) Dlatego skusiłam się na prostownicę za ok 100 zł na euromall.pl i tutaj był strzał w dziesiątke!

Gość na 100 procent druga
ja tez mam tej firmy :)