Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkania123456

moj chlopak idzie sie uczyc do kolezanki

Polecane posty

Gość lalkania123456

podobno swietnie umie ten temat.sam na sam.kiedy zaproponowalam ze pojde znim to sie oburzyl ze mu nie ufam i ze jestem glupia..nie wiem co zrobic.zagrozilam ze jak pojdzie to znim zerwe.

Gość to idz sie poucz z kolega

Gość lalkania123456
jakos nie mam takiej potrzeby

Gość tak czasem bywa
podejrzana sprawa:p

Gość to powiedz mu
ze idziesz odwiedzic Twojego ex... jak sie nie wscieknie to da Ci troche do myslenia

Gość to ciekawe
co z tego wyniknie

Gość wweraa
"uczyć do koleżanki" ? jak macie 15 lat to spoko, ale jak 20parę, to uczenie to chyba podstaw biologii bedzie :P

Gość lalkania123456
to sa studia.ona podobno to umie.sama mu zaproponowala..wg ona na niego leci bo to jest ewidentny podryw!ale jemu to nie przeszkadza.nie wiem co mam robic.tak mi smutno.on jest zdenerwowany bo "o co mi chodzi!"

Nooo..ona może wiele rzeczy umieć :x.. A tak serio to kolo dziwny siakiś.. Spróbuj tego tam wyżej patentu ze spotkaniem z ex lub jakims kolegą;)

Gość asaaaa
radzę ci też iść na "korepetycje" do kolegi i olać twojego faceta,

Ludzie, czy wy nie przesadzacie? uważacie, że jak się spotka sama na sam dwoje ludzi przeciwnej płci to od razu skończy się seksem? Sama niedawno siedziałam chyba z 5 godzin z kumplem z grupy, któremu tłumaczyłam działanie jednego programu, jakiś czas temu caly dzień dzwoniłam do innego kumpla który pomagał mi przy projekcie-w końcu pojechałam do niego do domu, żeby nie zbankrutować na rozmowach...i nie wyobrażam sobie, żeby taka koleżeńska pomoc miała jakikolwiek podtekst! Gdyby mój mężczyzna się wkurzył o takie coś, to bym go wyśmiała..

Biedny chłopak. Mieć dziewczynę, która mu nie ufa, a do tego grozi to straszna sprawa. Przerąbane. I żeby nie było, jestem kobietą.