Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza..

powinien sie wkurzyc?

Polecane posty

Gość eliza..

bajek mojemu facetowi dalam plame prosil by mu opowiedziec bajke na dobranoc a ja sie zacielam i nagle dostalam pustki w glowie on skwitowal zartem ze kiepska ze mnie mama bedzie jak nie naucze sie bajek opowiadac to wszystko oczywiscie zartobliwie ale zawiodl chyba bo w tak smiesznej sytuacji ja slowa wykrzesic z siebie nie moglam ( rozmowa telefoniczna)

Gość tak czasem bywa
więcej luzu radze:)

Gość eliza..
wiecej luzu mowisz? czyli mam to olac i nie przejmowac sie ale co on sobie o mnie pomyslal, ze glupiej bajki nie umiem opowiedziec no i jest mi przykro ze na dobranoc nie powiedzialam mu jakichs fajnych slow przy okazji tej bajki :(

Gość tak czasem bywa
sluchaj,jesli juz teraz spinacie sie z powodu takich drobnostek,to co bedzie dalej...

Gość sed
Ludzie mają problemy...

powiedz mu,ze bedzie dziecko to bajki same przyjda do glowy,a nawet jesli nie to nie jest zaden wyznacznik dobrej mamy.jedne sa dobre w bajkach a inne nawet jak czytaja gotowe opowiadania to nie umieja zainteresowac dziecka ale za to bawia sie z nim wspaniale,a inne jeszcze co innego.

Gość eliza..
ja sie nie spinam on sie lekko spial a mnie zrobilo sie przykro ze ciapa sie okazalam pewnie w jego oczach

ciapa to on sie okazal.zanim nawet macie dziecko podwarza twoja pewnosc siebie jako matki,zamiast wspierac. jesli to wszystko na powaznie,bo mam nadzieje,ze mu sie dowcip nie udal...

Gość eliza..
agais po ty ch twoich slowacvh jeszcze bardziej zlapalam dola ale dzieki za wpis niby mozna sie smiac ze to zaden problem ale jak to sie mowi diabel tkwi w szczegolach wlasnie dzieki jego kontarzowi wlasnie poczulam sie slabsza niby mowil w zartach a ja przeczytalam miedzy wierszami i dowcpi wcale mu nie wyszedl