Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajalui

żona gangstera - pijaczka

Polecane posty

Gość jakajalui

Wiecie co i wiem ,że to jest żałosne. Mój facet nie zarabia uczciwie na życie. Mamy dużo pierniędzy i co z tego . To nic nie daje ,ja nie mogę tak dalej żyć . Ciągle się martwie o Niego bo bardzo go kocham i o siebie ... co dalej ze mną będzie? Jestem od niego uzależniona . Nigdy nie pracowałam , mam 32 lata studiuję prawo na trzecim roku (on za to płaci= Mamz 12 letnie dyiecko NIE MAM WZJđCIA i to jest najgorsye

Gość jakajalui
Mam 12 letnie dZiecko. Nie mam WYJSCIA tak mialo byc napisane

studiując otwierasz sobie furtkę do innego życia. Przeciez moglabys poszukac jakiejs pracy, 12 letnie dziecko to nie jest niemowle... I odejsc od niego jesli tego chcesz. Rodzina moglaby ci pomoc, założylabys sprawe w sadzie o alimenty na dziecko... Wiem, ze to wszystko sie łatwo pisze a dużo gorzej tak zrobić, ale gdybyś naprawde chciała się wyrwać, to uwierz, że wyrwałabyś się. Pozdrawiam :)

Gość jakajalui
Nic sobie nie otwiream.Mam na studiach pelno znajomych ,ale oni znaja inna mnie. Moje zycie to pustka i falsz. Ja nbie pojde do pracy za grosze jak mam duzo pieniedzy na codzien., Jestem w sytuacji bez wyjscia a do tego Z i Y mi nie dzialaja

Nie pójdziesz do pracy za grosze... Żałosna cipa. Skoro tkwisz w takiej sytuacji widać ci dobrze - więc zachowaj minimum godności, ponoś odpowiedzialność za swoje wybory i przestań się mazać.

Gość jak nie masz wyjścia..
to wyjdż WEJŚCIEM