Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafkassss

mialo byc pieknie

Polecane posty

Gość agrafkassss

Kolejny facet pobawil sie mna a nastepnie " kulturalnie" zosgtawil z slowami smsa " jestes dla mnie za wspaniala" Jak to k.... nazwaz. Czy faceci nie moga sie wziac na tyle odwagi zeby to chociaz powiedziec prosto w twrz bez zbednych ozdobnikow. ??

Gość agrafkassss
Nie wiem ktory to raz, 3, moze 4?? Ten wydawal sie naprawde porzadnym facetem, zreszta nauczona moimi doswiadczeniami nie wzielabym sie za kogos sprawiajacego wrazenie chama. I znowu to samo. Calkowiecie bez uprzedzenia, tak po prostu...

Gość agrafkassss
jest ktos? :(

Gość Kate Kingston
Kulturalnie? przez sms???? i co zrobiłaś? bo ja bym na tego smsa odpisała: totalnie brakuje ci odwagi cywilnej. O zerwaniu informuje się wprost. Dałeś dowód, że faktycznie, jesteś tchórzem i cieniasem, a ja takich ludzi nie chcę w swoim życiu. Ja bym tak zrobiła. A ty się łamiesz... i masz problem. Z czego? że ci dupek juz nie będzie głowy zawracał????

Gość agrafkassss
W sumie to byl poczatek dopiero, ale boli mnie to ze tak myslilam sie co do niego, ta mysl jest najgorsza. w pewnym momencie dalabym sobie uciac za niego reke, i teraz bym jej nie miala

Gość agrafkassss
oczywiscie ze zerwalam kontakt. Odpisalam z kultura ale dosadnie iz sie mylilam co do niego i nie chce miec z nim zadnych kontaktow

Gość agrafkassss
Powinnam sie cieszyc ze to sie okazalo wczesniej niz pozniej, ale zalezalo mi jednak, chyba bardziej niz myslalam

Gość Kate Kingston
Bywa :) oby kolejny był lepszy :*