Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia77_77

Szukam Fotografa-na ślubzakładającego portfolioPoznań

Polecane posty

Gość katia77_77

Jak w temacie. Szukam fotografa, który potrzebuje do swojego portfolio zdjęć ze ślubu: kościół i plener. Ty masz materiał do portfolio, my fotki na płytce. Ślub na koniec sierpnia. Mieliśmy już ustalonego fotografa, ale wypadek losowy sprawił, że wujek (jest zawodowcem) nim nie będzie... A jak wiadomo koszta ślubu są wielkie, wszystko sami finansujemy, tak więc nie stać nas na wydatek w postaci profesjonalnego fotografa. Postanowiliśmy zaryzykować. A że w końcu to nasz ślub, nasze ryzyko, tak więc za głupie komentarze jak to było na innych forach-z góry dziękujemy :D Wszelkie oferty proszę na mail: fothografie@wp. pl (spację oczywiście trzeba usunąć ;) ).

Gość Oj....
Katiu 77 widziałam twój wpis na gimbli. Rozumiem ze chcesz zaoszczędzić na fotografie. Moja znajoma miała podobny dylemat, chciała tylko fotografa na plener aby zmniejszyć koszty. Na jej ślubie zdjęcia miał robić jakiś znajomy jej męża który nawet ma stronę poświęcona fotografii ślubnej. Ten znajomy zaproponował usługę za zgodę na umieszczenie zdjęć na swojej stronie internetowej. Wykonane przez tego zdjęcia to całkowita tragedia. Po prostu nie ma co oglądać i zdjęcia nie są pamiątką. Szukając takiego fotografa który dopiero zaczyna musisz być przygotowana na to że też nie będziesz miała co oglądać. Ślub jest raz w życiu i uważam że lepiej zrezygnować z jakiejś przyjemności aby dzięki temu mieć pamiątkę na całe życie. Zdjęcia powinnaś dostać na papierze a nie w formie cyfrowej na płycie. Możesz przecież tylko zapłacić fotografowi za materiały. Dając ogłoszenie na gimbli pamiętaj ze forum należny do agencji reklamowej która wszystkim wciska pod płaszczykiem uczestniczek forum swoje usługi. Takie ostrzeżenie wyczytałam na innym forum. Napisz jeszcze gdzie masz ślub