Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

jest tu ktoś kto widział duchy??

Polecane posty

Ja mam coś innego. Mieszkam w pokoju w, którym mieszkała i umierała moja babcia. Czesto jest tak, że nie moge czegoś znaleźć, szukam szukam w tym pokoju i nic. I czasem mówie "babciu weź się nie wygłupiaj" i o dziwo zaczynam szukac jeszcze raz i znajduje tam gdzie wcześniej tego nie było.' Wiem, że to głupie, ale tak już jest

Gość byczekkk
ja czułem :P :D oczywiscie ich obecnosc, słyszałem poltegreista i 2 razy cieleśnie ( i prosze sie tu podemnie nie podszywac :P )

Gość Ducha nie da się zobaczyć
ale mozna wyczuć, przy duszy czujesz się jak pijana, nie możesz skupić myśli po tym poznasz że jest blisko.........wiem bo sam jestem takim duchem, wcielam sie w róźne osoby, zabieram im ciało, wiele już opanowałem, teraz piszę to przez ciało jakiejś idiotki z wrocławia

Gość łeeeehłe.xd
ja mieszkam w pokoju gdzie tez mieszkała i umierała w meczarniach moja babcia. Jak mam cos do roboty, a chce poleniuchowac to mi sie komputer wyłacza i nie moge go właczyc, kartki mi spadaja, ( okna pozamykane ) gina mi rzeczy, a potem je znajduje gdzie wczesniej ich szukałam, czuje obecnosc... a ostatnio jak niechcacy właczyłam gaz przy kuchence i niby zapaliłam zapałka a sie nie zapaliło i poszłam sie umyc, dziwne ze jak wróciłam to było juz wyłaczone ( byłam sama w domu! )

Gość mala nisenrrr
magnolia jestes taka glupia czy udajesz? po chuj zakladasz topik jak masz za chwile pisac jak potluczona z ladaco? :o :o :o zalosne sa niektore czarne nicki

czarne nicki są ważniejsze niż pomarańczowe, dlatego z nim pisze a te pomarańczowe to nie wiadomo czy są, czy ich nie ma..:-o jeszcze jedno pytanie:) słyszałam, że gdy zrobi się zdjęcie duchowi, nie wiedząc że jest on akurat w tym miejscu, to będzie go na nim widać zdarzyło się tak w waszym życiu??

Gość byczekkk
dokładniej?? ale tyle tego jest... to tak w skrócie bo srac mi sie chce raz schodziłem na klatce (swojej), pare dni wczesniej umarła moja sasiadka (ze starosci), ja se tak złaze juz troche scykany bo pare minut wczesniej w mieszkaniu w którym byłem sam (wychodziłem do kumpla) zaczeły sie dziac dziwne rzeczy, jestem raczej racjonalista i zawsze sie smiałem z ludzi ktorzy wierza w duchy. wiec zbieram sie do wyjscia a w kuchni słysze huk przewracajacej sie pełnej (!!) butelki na ziemie która dobrze to pamietam była postawiona na blacie pod sciana....(kiedys jak byłem młodszy tak samo zleciało masło na ziemie....było ewidentnie słychac jakby ktos spychał to masło bo było szurniecie i trzask...a rodzice w pracy...), momentalnie zaczeło mi walic serce, gały wywaliłem, bałem sie nawet podejsc do wejsciowych drzwi :D ale do odwaznych swiat nalezy :D wiec sie na nie rzuciłem, szybko zamknałem z drugiej strony i odetchnałem z ulgą... zapalam swiatło na klatce ( które od lat swieci nie krocej niz 3 minuty) i schodze jestem pietro nizej i nagle mi gasnie i se mysle "kurwa co jest, moze wywaliło" i po omacku znowu zapalam ale zanim to zrobiłem poczułem czyjas obecnos za soba (na bank byłem sam bo na klatce to słychac jak ktos wchodzi albo wychodzi) i usłyszałem taki typowy swist jak sie przeciagnie reka po poreczy to wydaje z siebie taki specyficzny dzwiek... i to było zaraz za mna... a tam nikogo nie było...jak ja kurwa spierdalałem................ to omało sie nie zabiłem na tych schodach :D jak lazłem to sie cały trzasłem a kumel do mnie ze wygladam jakbym ducha zobaczył :D :O potem u kumpla zaczeło straszyc (musiałem tego ducha za soba przywlec, ale juz mi sie nie chce opisywac) innym razem leze sobie w łozku jeszcze nie spałem i czuje jak ktos nademna siedzi otwieram oczy i nic, a tu nagle pstryczek w ucho dostałem :D:D kilka lat temu stoje sobie z kumplem na chodniku i se tak nawijamy i nagle dostałem dosyc mocne klepniecie w plecy ja sie odwracam juz z przyszykowanym tekstem " kurwa bo zaraz..." a tu pusto... ja na kolege on na mnie...bo on tez usłyszal to uderzenie które było na tyle mocne sie sie az przechyliłem do przodu... i wiem ze to bardzo duzy skrót :P a teraz ide bo juz jestem w fazie swistaka :O

raz czuję, że muszę się obudzić i jak otwierałam oczy to ułamek sekundy widziałam kobietę stojącą przy moim łóżku kiedyś śniły mi sie duchy i jeden z nich mi powiedział, że duchy są w porządku :D

Gość byczekkk
albo niby jak sie czuje siarke w powietrzu tz ze w poblizu jest szatan, to ja se tak siedze i nagle czuje siare, ale to był taki smród jakby sie naraz 50 osób zjeebało, zaczalem to innym opowiadac to kazdy mi kazał potem zwracac uwage na swoje skarpetki :(

Gość do ladaco
wiesz co tak Cię ostatnio czytam i jestem pod wrażeniem dla Twojej osoby

hehehe ladaco :D Biedna jestes kochana magnolio, nie wierz, we wszystko co pisza nawet czarnulki:) powiem ci jak moja babcia mowi: \"Na plocie pisalo p*zda, facet poglaskal, wlazla mu drzazga\" tak samo z toba i ladaco:p

Gość do ladaco
tak jakoś, musisz być fajny gość

Gość duszyczka nieczysta
kilka dni po smierci mojego dziadka bylam u babci ( jego zony) w domu. znikad w kuchni otworzyla sie szafka, brzdęknely sztucce... wydaje mi sie ,ze dziadek odwiedzil swoj dom :)

Gość byczekkk
mangolia chyba nie jest na tyle naiwna zeby mu wierzyc...

Gość do ladaco
ciekawośc mnie zżera kim jesteś.. może duchem :(:(:( adekwatnie do tematu

Gość do ladaco
ja nie kafeteryjna, nie uzależniona, zaglądam tu tylko czasem;)))))