Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olatakajakola

podoba wam sie ten stroj ?

Polecane posty

mam taki zielony w rzeczywistości nie jest tak ladny noo chyba ze masz figurę jak ta modelka :/

Gość olatakajakola
czemu nie ladny w rzeczywistosci?

niedawno przeglądałam stroje na allegro i w sumie to tylko ten zapadł mi w pamięć. tez mnie ciekawi, dlaczego w rzeczywistości nie jest taki ładny jak na zdjęciu

teraz chyba wszystkie takie będą miały. Ja też chciałam kupić zielony, ale widząc po ilościach zakupionych sztuk znajdę coś bardziej oryginalnego.

Gość hania1234
świetny ten strój, też mi sie bardzo spodobał - oglądałąm go już wcześniej ;) no ale cóż pogoda jest jaka jest, wyjazdów w tropiki nie planuje, wiec postanowilam w tym roku ponosić jeszcze zeszłoroczne bikini - całkiem na chodzie ;)

Gość nataszkaa
okropny

Gość olatakajakola
a czemu okropny? jak juz cos piszesz to uzasadnij

Gość nataszkaa
przeciez znacznie ladniejsze stroje sa w sieciowkach chociazby w butiku tam sa tanie i 100 razy lepsze, w H&M sa super, nawet w croopie a wy kupujecie te badziewia z allegro, zeby to chociaz bylo ladne...

Gość makroekonomia
beznadziejny, wygląda jak z dwóch roznych kompletów, w ogóle nie pasuje do siebie góra i dół

Gość nataszkaa
okropny dlatego ze jest na nim wszystko napaćkane, wzorki na gorze, kropki na dole jakies paski, brzydki i nie modny krztalt a jakiby tego bylo malo to doczepili kwiatek ni w piz** ni w oko, kwint esencja zlego gustu do tego wyglada tanio, jedyny pluz to zywe kolory

Gość olatakajakola
plus sie pisze przez "s" a nie przez "z" to po pierwsze! a po 2 może wkleisz jakis link do mniej tandetnego stroju? pokaz co tobie sie podoba

Gość nataszkaa
to literowka byla... ola ja nie pisze tego zlosliwie poprostu wyjatkowo mi sie nie podoba, min dlatego ze inna gora i inny dol w kostiumie bylo modne rok temu, a oni jak zawsze spozniony zaplon... jesli bylby taki sam wzor na gorze i na dole, nie byloby tego kwiatka to juz jakos by wygladal, chociaz te miseczki od gore tez najlepsze nie sa... a jak chodzi o moj gust to najladniejsze sa z VS i wlsnie butik wypuscil prawie identyczne

Gość olatakajakola
najwyrazniej mamy inny gust bo mnie sie ten nie podoba

Gość nataszkaa
polska tandeta kontra prawdziwa moda... polska kura z wydetymi ustami kontra daria werbovy... bluźnisz przeciw modzie

a jeszcze dodam dlaczego-napackane tandetne wzory,okropny kwiatek przy majtkach,druty w staniku wyglaja tak jakby mialy zaraz wyskoczyc

Gość kikoo
zobaczcie palce modelki w 1 linku na ost zdjeciu :D

Gość nataszkaa
lady_glutter a najgorsze jest to ze ludziom sie takie cos podoba, przeciez ten kostium wyglada jak projekt szalenca, wszystko tam krzyczy, po prostu haos i panika

Gość lady makbette
taka moda.. ja wole takie niz rozciagniete stare staniki polskich kobiet na niektorych plazach. wole jak cos "krzyczy" niz straszy :P

Gość hania1234
też 100 razy bardziej podoba mi sie stroj autorki niż pomysł nataszki - co z tego że może i ten kostium jest najnowszym krzykiem mody jak ma brzydki krój? jak sie w takim opalać? bikini ma być odkryte a stanik z tego stroju który zaproponowała nataszka nadaje się wg mnie co najwyżej na party do ogrodu :D stroj na plaze ma byc kolorowy i radosny, w koncu jest lato, nooo i tak w ogole to niech sobie każdy nosi co mu pasuje i bedzie bajer ;)

pierwszy według mnie (i zastrzegam sobie prawo do posiadania własnej opinii. pytanie było czy podoba się? więc to co pisze jest moim zdaniem) jest nie ładny. zgadzam się z krytą góra nie pasuje do dołu, kwiatek fatalny, na zdjęciach widać że zwija się w kroku co jest strasznie irytujące i źle wygląda. bardzo podoba mi się strój pokazany przez nataszki. nie tylko świetny oryginalny nie tylko krój ale i fajnie dobrane kolory. mi spodobał się ten w reserved: http://moda.na14.pl/joomla1/images/stories/reserved/plaza/6_l1139-99x.jpg na mnie leżał dobrze ale słyszałam opinie że większość z tych kostiumów nie wygląda dobrze. widziałam ładny w calzedoni ale nie mogę go znaleźć w necie. ja sugerowała bym wycieczkę do sklepów strój nie jest tani a warto go zmierzyć bo jednak musi być dopasowany. chyba nic gorszego niż nie dopasowany strój kąpielowy musisz się poprawiać i jeszcze my kobiety mamy mania porównywania się z innymi (bo nawet kobieta bardzo zadowolona z swojego ciała pomyśli o tym choć przez chwile.) i jak tylko coś nam w stroju nie pasuje to trudno czuć się w pełni zadowolonym z siebie.

Gość olatakajakola
Zdecydowalam sie zamowic ten kostium wlasnie mi przyszedl! Jest cudowny! Jestem bardzo zadowolona!!!!

Gość heheeeeeeee
Nie podoba, nie ma nawet poludzkiej rozmiarówki :o