Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkie pytanko

czy po tygodniu

Polecane posty

Gość krótkie pytanko

od czasu gdy mogło dojść do zapłodnienia mogę już zrobić test. Tak mnie korci już nie mogę się doczekać. Wiem że że powinnam poczekać do okresu ale chciałabym już spróbować. Czy nie warto jeszcze?

Gość sama sobie odpowiedzialas na
pytanie "Wiem że że powinnam poczekać do okresu ", no wiec czekaj, bo wczesniej test ci nie wykaze ciazy.

Gość krótkie pytanko
kurcze szkoda myślałam że jest choć 1% nadzieji że wcześniej mogę spróbować

Gość są podobno bardziej
czułe testy i pokazują po 6 dniach, ale wydaje mi się że lepiej poczekać, niż się rozczarować... wiem co czujesz, ja też czekam i też mnie korci;)

Gość sa co prawda testy
ktore wykazuja 6 dniowa ciaze-ale zeby ciaza byla 6 dniowa, musi najpeirw dojsc do zaplodnienia. Caly proces trwa ok.2 tygodni, wiec poczekaj do okresu,bo sie niemile rozczarujesz.

Gość Monika xxxxxxx
a ja zrobiłam sobie test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki i ...... wyszedł negatywny! Ale okres spóźniał sie 2 dni więc poszłam na badanie z krwi beta-HCG. Nie musi być na czczo!!! Koszt 26 zł, czekasz kilka godzin na wynik i masz 100% pewność juz w tydzień po zapłodnieniu, kiedy jajeczko zagnieździ się w macicy. Wartość większa niż 5,3 mIU/ml oznacza 3-4 tygodniową ciążę. Tak więc jak najbardziej po tygodniu od zapłodnienia można przekonac sie czy jest sie w ciąży czy nie, tylko nie używająć testów ciążowych (strata pieniędzy - mój kłamał) ale poprzez badanie beta-HCG. powodzenia!

Gość katarzynka34679
jesli jestem po pierwszym roku studiow, jestem na stazu ale nie mam stalej pracy,zaszlabym w ciaze i byla byl zarejestrowana jako samotna matka dostawala bym jakies pieniadze od panstwa,jesli tak to ile. zastanawiam sie bo mam podejrzenia ze moge byc w ciąży...