Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka 27

niedogodności 39 tygodnia ciąży

Polecane posty

dziewczyny jak znosicie te ostatnie tygodnie? Bo ja jak się ktoś pyta to mówię że dobrze, ale: 1. Szybko się męczę, 2. Mam obolałe podbrzusze, 3. Często biegam na siku i robie \"luźne\" kupki 4. Wieczorem mam popuchnięte kostki u stóp, 5. Drętwieją mi dłonie, 6. Źle spię myśle że to chyba normalne na tym etapie a jak jest u Was?

Gość dzis rowne 33 tc
Ja to wszystko oprocz dretwiejacych dloni mam juz teraz...Az boje sie pomyslec co bedzie dalej...Mimo to nadal pracuje, ale jeszcze tylko 3 tygodnie...

Gość a kogo obchodza twoje kupki
idiotko skonczona? myslisz ze cały swiat przezywa twoja ciaze? kolejna pusta szmata ktora mysli ze jak zaciazyła to juz wszysycy beda bic przed nia pokłony :O

Gość idz se strzel luznego stolca
zamiast zakładac debilne topiki

Gość dzis rowne 33 tc
To tu normalne, nie przejmuj sie ;)

Gość 36 tc i 4 dni
to co wymieniłaś też już mam. jak jest ciepło to prawie nie mogę się zmieścić w buty, niedługo chyba zacznę biegać na bosaka ;-)

Gość obwisłe cycki rozstepy
15 kg nadwagi i wypryski na twarzy.

Gość dzis rowne 33 tc
Ja kupilam sobie baleriny rozmiar wieksze niz normalnie nosze i teraz dopiero czuje, ze moja noga normalnie sie czuje w butach, i ze one pasuja :)

nie jeszcze wszystkie nie urodziły ja dziś zaczynam 39 tydz i tak jak ty szybko się męczę chodzę jak żółw, strasznie boli mnie podbrzusze a i spać w nocy też mi ciężko zwłaszcza że czuję ucisk na miednicę i strasznie bolą mnie pachwiny, siku też często za to zaczęły męczyć mnie zaparcia, w przeciwieństwie do początku ciąży nic mi nie drętwieje i w ogóle nie spuchłam, no i oczywiście codziennie myślę o porodzie bo mimo że to mój drugi to strasznie się boję.

Gość obwisłe cycki rozstepy
no i sraczka niestety