Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

CO SIĘ TAK UWZIĘLIŚCIE NA ANIOŁA I DIABŁA W JEDNYM??

Polecane posty

co chwila jakiś podszyw,prowokacje,drwiny itp. co on takiego zrobił?coś sie stało w nocy????????????????

Gość hahahahahhahahaa
polucje :D

Gość aniol i diabeł w-jednym
w nocy znowu przyszedł do mnie pan marian i bawiliśmy się w górników w mojej czekoladowej pieczarze :classic_cool:

Gość stalo sie oj stalo
:o wyzywal wczoraj niektorych, kpil z osob niepelnosprawnych i ogolnie zrobil z siebie idiote :o nikt z nim juz nie chce rozmawiac, nawet kabel sie na nim zawiodl. teraz aniol moze sobie pogadac tylko z hinatka i magnolia... :o

Gość ludzie macie świetne pomysły
diabeł dla nas jesteś skończony nie chcemy cie znać po wczorajszym:D:D

Gość stalo sie oj stalo
draż, temate juz skasowane, bo wyzywal tam jak nienormalny :o ale powiedzial mniej wiecej cos w tym stylu : 'jak ktos jest kaleką to nabijam sie z jego kalectwa, zeby go upokorzyc... trafiam zawsze w czule punkty' no debil do szescianu :o

Gość stalo sie oj stalo
aniol, a wczoraj przeciez zegnales sie ze juz tu nie wrocisz jako aniol i diabel :o moglbys wszystkim zrobic ta przyjemnosc i sie stlenic?:o:O:O:O

:O:O:O:O:O:O:O:O:O że go mody nie bloknely :O:O:O:O:O:O mnie blokuja za byle pierdole 😡 nie wstyd ci teraz pisac tu i udawać bohatera😡?!

Gość hahahahahhahahaa
i to w wieku 19 lat :P z dobczyc, uważajcie inwalidzi :O

anioł weź juz przestań co? wczoraj zachowałes sie jak ostanii cham a dzisiaj masz jeszcze czelońośc wyzywać ludzi? raz udało ci sioe wymysleć tą tępą strzałą i naprawdę uważasz że jesteś śmieszny?.... :-O:-O:-O:-O:-O:-O

Już nie wspominam o tym że ten koleś mnie pierwszy zwyzywał... ja mu się odpłaciłem tym samym z resztą nie mam obowiazku się przed takimi jak wy tłumaczyc... wy w przeciwieństwie do mnie jesteś fige warci... :) ja to innego... prawdziwy przykład dla spoleczeństwa :)

Gość hahahahahhahahaa
na przyszłość jak masz tak bluzgać to tylko na pomarańczowo. Jak ja :classic_cool:

Gość stalo sie oj stalo
to ty zaczales pierwszy wyzywac pakera :o a zaczelo sie od tego, ze zalozyles jakis glupi temat o biedronie za co ona sie wkurzyla i potem jechales tak samo po niej jak i po pakerze :o swiadkow miales wielu wiec nie wtryniaj tu bajek gimgnojku:o

Gość hahahahahhahahaa
Rację to ty możesz sobie mieć własną :classic_cool:

Gość stalo sie oj stalo
psychiatra to tobie by sie przydal i to nie na zarty :o piszesz tu pod 20stoma nickami i robisz z samego siebie kretyna :) zreszta i tak juz nim zawsze zostaniesz to co za roznica :o

kurwa ty jestes jak swinia ludzie ci plują w oczy a ty myślisz że to desz i idziesz dalej byś się po prostu wylogował i wyszedł z kafeterii i dał spokój zamiast usprawiedliwiać swoje szczeniackie zachowanie ale jak widać dla ciebie hójó to zbyt wiele DAJCIE SPOKÓJ NIE KARMCIE TROLLA JAK NIE BEDZIE MIAŁ Z KIM PISAĆ TO SAM STĄD SPIERDOLI

anioł to jest załosne,lepiej idź stąd,po jeszcze cie znajda po ip :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O nawet po mnie tak nie jechaliscie :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O