Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiatakajednablondyna

pytanie o debet

Polecane posty

Przekroczylam debet i wyskakuje mi komunikat, że mam uregulować należnośc wobec banku :o Debet jest niewielki (niecałe 150zł, bo coś mi tam dzis wpłynęło - przyznany był 200zl) - ogółem jestem spłukana (sesja) i nie wiem co teraz? Tzn jak ureguluje te 150zl to debet będzie znowu dostępny od nastepnego dnia czy zostanie mi "odebrany"? Kase jako taką będę miala za 2 tygodnie i musze tak czy inaczej pozyczyc...tylko kwestia kiedy bede mogla ja zwrocic :( Wiem, ze jest cos takiego jak regulamin ale ja sie kompletnie na tym nie znam, czarna magia jak dla mnie te wszystkie bankowe sprawy :(

Gość **SMOK WAWELSKI**
pakuj walizki i bądź przygotowana na bieganie za białymi niedźwiedziami na Syberii

zabawne :o nikt nie wie?

Gość oj..oj..ojojoj
dlaczego masz debet?? to bardzo drogi szpas. Spłać go i powiedz pani w banku że chcesz kredyt odnawialny :) Różnica jest taka , że debet musisz co miesiąc spłacić i na drugi dzień możesz sobie znowu wziąść kasę Kredyt odnawialny : nie musisz go co miesiąc spłacać tylko biora ci odsetki (nie wielkie będą przy kwocie 200 lub 500 zł) Raz na rok jest opłata uzależniona od wysokości zadłużenia.

Gość **SMOK WAWELSKI**
nic takiego się nie stało, tylko te szmaciarze, krwiopijcy policzą ci odsetki nie od jednego dnia np po terminie tylko od początku czyli ten miesiąc i nic się nie martw, oni lubią takich dłużków bo zarabiają na nich, by potem dzielić się zyskami takimi, że normalnemu człowiekowi, włos się na pipce jeży z wrażenia.

Gość **SMOK WAWELSKI**
sorki dłużników

czyli nie stracę debetu? Kamień z serca . Czyli pozyczę, wpłącę i będę mogła za 2 dni zwrócić pieniądze? ;) Wiesz, i tak chcę zmienić bank w najbliższym czasie tzn jak tylko znajdę jakaś "stałą" pracę wakacyjną.