Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjodziejka25

Zdazylo wam sie cos ukrasc w sklepie*?

Polecane posty

Gość zjodziejka25

mi czesto i choc mam kase zeby kupic to wole skubnac,mam pozniej satysfakcje, wczoraj skubnelam okularyslonecznea wy?

Gość superrrrrrrrrr
a ja się zawsze częstuje winogronami 🖐️

Gość zjodziejka25
a ja orzeszkami tez

Gość ja to kiedys
gwizdnelam w rossmanie fajna parasole:d podchodzac do kasy zawiesilam ją sobie na reku i wygladalo na to, ze to moja. na dworze akurat lało wiec nikt nie skumal, ze podwedzilam :classic_cool:

Gość kikla chwil
Ja nigdy, jakoś sie boje. Za to moje koleżanki nie raz, a najlepsze jest to ze cały czas jestem z nimi a za cholerę nie wiem kiedy one to zrobiły. Później je umoralniam , ale...

Gość zjodziejka25
i jeszcze zmieniam czesto metki w sklepie i kupuje po przecenia hihi

Gość hahahahahhahahaa
chałwe, dobra była, a podobno kradzione nie tuczy ;)

Gość zjodziejka25
iedys stalam z mezemprzy kasie w ikea i on placi a ja trzymalam w rece 2 wazoniki i przeszlamprzez kase bez problemu nie chowajac ich je wynioslam hihi

ja tam nie podjadam owoców( nie myte a pryskane są na pewno:O ) ale nie raz w hipermarkecie otwieram np.chipsy,paluszki i je zjadam :P podobnie z bulkami :P:P hahaha ale na ogół uczciwa jestem:P

Gość zjodziejka25
a ja sobie lubnie skubnac bo od razu lepiej sie czuje, najlepsze jest to ze kasy mam pod dostatkiem a wole skubnac

złodziejka masz kase a kradniesz, powinnaś sie wstydzić. To nie jest powód do dumy. Szkoda mi ciebie.

Gość zjodziejka25
a dla mnie powod do dumy hihi pżo co byc uczciwym? dajcie spokoj

Gość Anielka176
Ciekawe jak byście się czuli, gdyby ktos okradał wasz sklep. I teraz pytanie - sami lubicie byc okradani? W końcu Wy możecie, to inni również. Po co życ uczciwie, jak mozna sobie skubnąć (pomyśli sobie złodziej wyciągając z torby wasz porfel). Miło, prawda??

No sory, ale ja rozumiem jak ktoś nie ma pieniędzy, głodny chodzi. A ty co przy kasie i jeszcze innych okradasz. To może kogoś zabij? Bo czemu miała byś tego nie zrobić? Ale najlepiej kraść bo przecież facetowi który i tak ma tyle kasy że prowadzi hipermarket 2 lampy różnicy nie zrobią. Pomyśl ze takich osób jak ty może być więcej. Wtedy pracodawca traci i na bruku ląduje jakaś kasjerka albo ciężko pracującej kobiecie na kasie obetną pensje, kobieta nie będzie miała jak wyżyć do pierwszego. Ale czemu nie, bo przecież tobie było potrzebne odrobinę adrenaliny! Może i właściciel duzo nie straci ale prawda jest taka ze zawsze po dupie obrywają ci najmniejsi tj. kasjerki, sprzątaczki itd. Czyli ci którym te pieniądze są najbardziej potrzebne.

Gość zjodziejka25
spadajcie moralistki swiete haha

Ja raz pamiętam, że przez 1,5 tygodnia nawet grosza w domu nie było :o Ukradłam tak ze 3-4 rzeczy. Na szczęscie wtedy było lato więc znajoma z działki mi przynosiła owoców, których miała za dużo i jakoś przeżyłam

Gość a dlaczego zaraz
Nigdy świadomiem, bo to wbrew moim zasadom. A nieświadomie świsnęłam dwie bułki kajzerki. Trzymałam w reklamówce nie w koszyku i jakos tak. Zauważyłam w domu, nawet się zastanawiałam, czy nie jechac do tego sklepu i zapłacić. Ale się wstydziłam, bo co, wejdę i powiem "Ukradłam niechcący 2 kajzerki."....

wole być moralistką niż złodziejką!! Moja matka zawsze mi powtarza ze żadna praca nie chańbi a WSTYD to KRAŚĆ!! Ty na dodatek przyznajesz sie do tego publicznie, co więcej jesteś z tego dumna! Zastanów sie poważnie nad sobą i oby ci ręka ni uschła jak następnym razem sięgniesz po coś za co nie masz zamiaru zapłacić!

Gość wstyd to wpaść a nie kraść

Gość hgghfgf
hehe poprostu żałosne, zeby rzeczy materialne dawaly satysfakcje jeszcze do tego kradzione, nie macie twarzy dla mnie bezbarwne ludki z was, próżne, zaklamane skąpe chciwe i pazerne na ochłapy, satysfakcja jest zarobic i kupic a kradziez jest dla tych przegranych czyli dla was

Gość Eeella ela e
Raz jeden w zyciu ukradlam blyszczyk i mnie ZLAPALI!!!! obciach jak cholera i przesrane bo niby notatka na policji zoslala... Mam pecha. Inni kradna miliony i nic....

Gość nie mam pecha
oczywiście ile razy w stokrotce milion błyszczyków i bluzek i nigdy nie wpadłam

Gość nie mam pecha
chociarz nie chce juz krasc to mnie jakos ciagnie do tego i nieweim co z tym robic

Gość Szaszczak
W Poznaniu w Auchanie podżeram bułki i wypijam soki

Gość złodziejka000
ja ostatnio ukradłam kilka paczek żelek udawałam że szukam czegoś w plecaku i patrząc czy nikt nie widzi schowałam je W sklepie było pełno kamer ale i tak nikt mnie nie złapał hahah xd