Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgdfgfdgf

Jak mieć takie wlosy?

Polecane posty

Gość fgfgdfgfdgf

http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura217840.htm Chodzi o to, że są takie fajne, cienutkie na końcu. Ja nawet jak mam wycieniowane to mam je jakieś takie puszyste, nie fajne :/ Dodam, że nie stosuję żadncyh żeli itd - może powinnam żeby uzyskać taki efekt?

Gość prostownica
plus jakaś odżywka, która obciąży Ci włosy ale to też zależy od typu włosów.. ja mam takie leiste, zero puszystości w nich, więc nawet bez prostownicy czasami same mi się tak układają :O i wcale nie jest to fajne.. bo włosy są przyklapnięte.. ale np moja siostra, która ma puszyste włosy, bardzo mi zazdrości moich. I na odwrót. Więc wiesz.. zawsze jest jakieś ALE ;)

Gość prostownica
no jedzie trochę EMO, nie zaprzeczam :D ale jeśli masz puszyste włosy, to zrób sobie taką fryzurkę. Te pazurki prostuj prostownicą, a reszta sama Ci się ułoży, skoro masz puszyste włosy. Ja np takiej fryzury nie mogłabym mieć, bo kurwicy bym dostała podczas jej układania, a i tak takiego efektu nigdy bym nie osiągnęła..

Gość waiertka
Mam wlosy dlugie, proste z grzywka. Chcialabym urozmaicic fryza, bo mi ise znudzil, ale nie chce derastycznie sciac ani pozbyc sie grzywki moze cos zaproponujecie mnie

żeby mieć takie włosy jak z linku który autorka zapodała to trzeba fryzjerowi przedstawić fotkę.Fryzjer mocno wycieniuje włosy i zrobi pazurki przy twarzy,w domu to prostownica i płynny jedwab po ułożeniu,albo jeszcze przed użyć mleczka L'oreal do prostowania

Gość maniustaki
Czesc. Wiem,ze jest to forum dla kobiet,ale moze wlasnie kobiety beda mogly mi pomoc. Mianowicie mam taki rodzaj wlosow,ze za nic nie moge ich ulozyc. Sa puszyste i gdybym chcial zapuscic (gole sie na pale ;) ),to wygladam jakbym mial grzywe lwa :/ Stosowanie zeli odpada,bo po czasie zaczynaja niektore wstawac i wygladam strasznie... Nie chce sie juz golic,wiec co moge zrobic,zeby normalnie wygladac? Pozdrawiam.

Gość nic nie zrobisz niestety
moj facet ma niby krecone wlosy i tez tylko scina na krotko bo wyglada jak baran :o zadne zele nic nie daja tylko bardziej podkrecaja, jedynie prostownica ale watpie zeby ktoremus facetowi chcialo sie prostowac codziennie wlosy i zeby wyprostowac trzeba miec dluzsze wlosy lub prostownice z cieniutkimi plytkami