Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rohy

Czy taka kobieta jest potępiona przez kościół?

Polecane posty

Ma nieślubne dziecko, nie żyje z ojcem dziecka. Mieszka z rodzicami, studiuje i pracuje, nie ma nikogo obecnie. Czy kościół bardzo potępia ją za to, co zrobiła w przeszłości?

wątpię, przecież takich kobiet jest bardzo dużo, u mnie do kościoła chodzą też pary rozwiedzione i jakoś i nikt ich z kościoła nie wygania, moim zdaniem sa gorsze grzechy, np. ojeciec napieprzający żonę i dzieci

Gość chyba nie powinien potępiać
przecież Najświętsza Maria PANNA też miała bobaska nieślubnego z archaniołem chyba Gabrielem

chyba nie powinnien z tym ze to było niepokalane poczęcie! I nie z aniołem! a sex przed ślubem to grzech według kościoła.

Gość Maryja miała
bobaska z archaniołem ,buehehehhehehe "i poczęła z Ducha Świętego" raczej

Gość chyba nie powinien potępiać
no to miała in vitro, czy co do ciula ....ta Najświętsza

Gość gwena
dlaczego miałby potępiać? możesz normalnie przystepować do komunii, jeśli o to chodzi :)

Gość jfghfjnj ngjhg

Gość liliankaa12345
no to zależy czy dostaniesz rozgrzeszenie, ale raczej powinnaś:-) a do kościola chodzic i nie przystępowac do komunii też można

Gość zola1987
niestety kościół w dzisiejszych czasach jest nadal bardzo konserwatywny.

moja siostre wlasnie rzucil narzeczony,bo dowiedzial sie,ze jest w ciazy-powiedzial,ze nie po to sie z nia wiazal,zeby bachora bawic! I czy to jej wina? Czy teraz bedzie potepiona przez kosciol za to ze bedzie samotna matka,panna z dzieckiem??

Gość Zacznijmy od tego...
Czego kościół katolicki nie potępia... będzie szybciej :) A Ty się nie przejmuj .. każdy popełnia błędy... i za te błędy nikt nie powinien potępiać nawet kościół...

Gość aaaaaaaaaaallllllllllllllliiii
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, pozniej kliknij TAK!!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli zarejstrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!