Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkać nawet z poczwarą

Dla faceta nie ma uczuć, ważne aby był sex nawet z czymkolwiek

Polecane posty

Gość taki piotrek jeden
gogoggb Wydaje Ci sie po prostu mam swoje zdanie, a to, ze Ci sie ono nie podoba to, nie znaczy, ze ja jestem zmanierowany. Masz prawo miec wlasne zdanie, ale naprawde nie rozumiem czemu uwazasz, ze jestem zmanerowany. Dlatego, ze szukam milosci prawdziwej ? Dlatego, ze denerwuje mnie generalizacja? Moze dlatego, ze nie podoba mi sie to, ze ludzie czesto wyrazaja sie tak jakby wyszli z rynsztoku?

Gość gogoggb
staram sie zrozumiec Twoje oburzenie...skoro nie nalezysz do takich ludzi , to po co sie wstawiasz za innymi?

Gość awdsd
gogoggb szuka kolenego cwaniaczka zeby pozniej moc sie uzalac jak autorka jacy to mezczyzni zli sa.

Gość awdsd
No chyba ze sie myle to przepraszam.

Gość gogoggb
napisałam wyżej że być może jesteś rodzynkiem w tej kwestii..??? Wiec dałam Ci do zrozumienia że jest ok, i to mi się podoba, tylko po co obrzucasz mnie' za innych, wstawiasz sie za nimi...być może należysz do tej %20 ki i oki

Gość taki piotrek jeden
gogoggb Za kim sie wstawiam niby :) ?? Ja nie jestem oburzony tylko niezadowolony, ze ludzie nie potrafia sie wypowiadac kulturalnie i wszystkich szufladkuja :( Dobra ja teraz musze isc postaram sie wpasc za pare minut. PAPA pozdrawiam was :)

Gość taki piotrek jeden
gogoggb Na Ciebie sie nie oburzylem :) w ogole sie nie oburzylem :) Tylko staralem sie uswiadomic, ze takich jak ja chlopakow jest duzo sam znam wielu takich :) teraz juz naprawde lece :)

Gość googgefr
wstawiasz się za tych o ktorych mowa w wątku -87% :)

\"Dla faceta nie ma uczuć, ważne aby był sex nawet z czymkolwiek mieszkać nawet z poczwarą\" Tępe pizdy. Jak takich sobie wybieracie to nie narzekajcie. Gorzej niż dzieci...

Gość hahahazasdf
tępy bezuczuciowy słup, to prawda.Jesli myslisz inaczej to się mylisz.Teraz wszsytcy zapieracie sie nożkami.A wystarczy zerknąć za portale erotyczne ile tam ofert składacie za plecami żon.

Gość gbvgfbgfb
dla takich typów to oczywiste podejście hahahaha ' bzdury

Biorąc pod uwagę z jakimi pasztetami część się prowadza to chyba masz rację...