Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkać nawet z poczwarą

Dla faceta nie ma uczuć, ważne aby był sex nawet z czymkolwiek

Polecane posty

Gość kolorcollpogee
mam jednego z którym mogę sobie pozwolić na sex , to bardzo ułożony i nadzwyczaj inteligentny facet,ochłapom siusiającym na mój wido mówie nieee i pokazuje drzwi :))

Gość taki piotrek jeden
llpogtgtff Interesuje sie socjologia i psychologia (w odopowiedzi na pytanie czy cos o tym wiem)

Do autorki- a ty myślisz że po co ludzie łączą się w pary? Żeby mieć dzieci i użerać się z kimś takim jak ty? Podziwiam i nie zazdroszczę twojemu facetowi (o ile ktoś dał radę sprostać twoim wymaganiom) że z tobą wytrzymuje.

Do autorki- a ty myślisz że po co ludzie łączą się w pary? Żeby mieć dzieci i użerać się z kimś takim jak ty? Podziwiam i nie zazdroszczę twojemu facetowi (o ile ktoś dał radę sprostać twoim wymaganiom) że z tobą wytrzymuje.

Gość lboijbg
A pana nie interesują ciekawostki z tego świata? Co ma piernik do wiatraka? w wiesz kto odkrył Amerykę,

Gość hawanaaa
mysle ze w 80% tak jest. wiadomo te 20 % gdzies sobie chodza po swiecie, tylko gdzie

Gość julkacnc
a tam gadacie taka jest prawda ze facet to pies na baby a dlaczego bo to baby chca sexu i robia co chca a wam niby chodzi o jedno a poprostu robicie to co kobiety chca

Gość awdsd
Gdzie ???? Moze nie sa tacy pewni siebie, cwaniakow zawsze pelno wszedzie dlatego wydaje sie ze jest ich wiekszosc.

Gość taki piotrek jeden
lboijbg Pytalas czy wiem cos o wplywie np. srodowiska, otoczenia na to jak czlowiek zachowuje sie potem w zwiazku. To Ci odpowiedzialem, ze sie psychologia interesuje. Ale zanim Ty to zalapiesz musialbym siedziec tu do wieczora.

Gość ziajajadowe
tak , ty i socjologia, wspołczuje twojej księżniczce hahah i ne zazdroszcze jej następnego baraniego łba. Zainteresuj się tym czym powinieneś , a nie dupczeniem

Gość taki piotrek jeden
a tam gadacie taka jest prawda ze facet to pies na baby a dlaczego bo to baby chca sexu i robia co chca a wam niby chodzi o jedno a poprostu robicie to co kobiety chca Patrzac na skladnie Twojej wypowiedzi natychmiast widac Twoj poziom. I do tego generalizacja na poziomie dziecka. Swiat jest dla Ciebie czarno bialy, ale tak, nie jest. Ty chyba tego nigdy, nie zrozumiesz.

Gość hawanaaa
Nie powiedzialam ze ogladam sie za nadzwyczaj pewnymi siebie. ale z drugiej strony taki facet co siedzi jak mysz pod miotla cicho to tez nie dobrze. W swoim zyciu spotkalam tylko jednego naprawde uczuciowego faceta a troche lat juz zyje

Gość taki piotrek jeden
ziajajadowe Poziom zerowy prezentujesz moze mniejszy niz zero dlatego, nie bede odpowiadal na Twoje oszolomskie teksty na poziomie 14 latki.

Hej Piotr tez mam takiego jak Ty Piotrusia w domku i jest nam extra;-) pozdrawiam i zycze znalezienia bratniej duszy :-)

Gość awdsd
Masz racje za spokojnym byc to tez nie dobrze, ale to tez wina troche kobiet ze faworyzuja tych cwaniakow przez co odbieraja pewnosc siebie tym ktorzy maja uczciwe zamiary.

Gość taki piotrek jeden
larwka Dziekuje :) Mysle, ze kiedys spotkam kogos wlasciwego ;) Ja zycze wam szczescia w zwiazku i tez pozdrawiam :) 3maj sie cieplo :)

Gość ziajajadowe
nie mam zamiaru pisac z takim chorym człowiekiem, powinieneś bardziej się przyłozyć do tej socjologii hahaha bo cos cieniutki jesteś w wypowiedziach,ani ładu ani składu.Moze zamiast tyłków weź w łapy książeczkę od nabożeństw,tak będzie lepiej

Gość gbgbrghbnyrhyrg
nie rozumiem ?:))Proszę opuścic ten wątek! W tej chiwli piszę z kim innym , więc odpuść sobie juz , oki, pa

Gość taki piotrek jeden
A co Ty o socjologii wiesz :) o skladni chyba jeszcze mniej :) Nie wiem czy wiesz, ale chorzy ludzie wszedzie dookola widza chorych :) Ty chyba widzisz wiec sama Jestes chora. Pozdrawiam dziewczyny nie bedace oszolomkami.

Gość koniecznyk
co tak ostro ?

Gość awdsd
Co cie zabolalo w tym co napisal Piotr ? Nie rozumiem tego za cholere.

Gość taki piotrek jeden
awdsd prawda zawsze boli.

Gość gogoggb
Czyja" prawda?Domyślam się że ta w wątku ;))

Gość taki piotrek jeden
gogoggb Taka prawda, ze wiekszosc ludzi ma skolonnosci do generalizacji, a dla mnie jest to okropne po prostu.

Gość gogoggb
Cały P Piotr jest chyba zmanierowany :)

Gość awdsd
jakby zrobic taki watek o kobietach to tez czesc by sie oburzyla.

Gość gogoggb
może dosyć już z tą generalizacją ? hm już wystarczy

Gość gogoggb
generalizuj , prosze

Gość awdsd
Np. cos takiego " Kobiety to pustaki leca tylko na szmal i wyglad faceta, puszczaja sie z kim popadnie". Pewnie od razu by sie zagotowalo.

Gość gogoggb
mnie to nie dotyczy i bronić się nie muszę