Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkać nawet z poczwarą

Dla faceta nie ma uczuć, ważne aby był sex nawet z czymkolwiek

Polecane posty

cała prawda

Gość awdsd
Dla jakiego faceta :) ?

osoby płci meskiej

Gość zgadza sie
sex sex sex i nic wiecej

Gość taki piotrek jeden
Dlaczego generalizujesz? Ja szukam uczuc szukam tej jedynej kobiety. Jak jej nie znajde to wole byc sam. Niektorzy z chlopakow tez potrzebuja czulosci. Nie chodzi mi o sex, ale o uczucia, milosc. Ja np. bardzo bym chcial dostac troche uczucia i czulosci i dac to samo osobie, ktora bym pokochal. Pozdrawiam Cie.

Gość awdsd
Jak doszlas do tych wnioskow :) ????

Gość facetttt
nie ważne nawet z kim się mieszka pod jednym dachem, z facetem kobietą potworem , aby podupczyć

Gość awdsd
Czekaj Piotrek mozna sie troche posmiac, to ze generalizuje to jasna sprawa i po kilku przypadkach ocenia wszystkich :)

Gość gbggbgbgbg
do Piotrek jeden , skoro Ty tak piszesz to ukłon" w Twoja stronę,jesteś rodzynkiem

Gość a czy ufo jest zielone
Myślę, że mężczyźni nawet bez potrzeby czułości nie grzmocą byle czego tylko to co podchodzi pod ich gusta, fantazje czy mieści się w dopuszczalnych granicach...A dwafaktycznie nie ma co generalizować bo mężczyźni są różni.Widocznie znasz mało kobiet, ktore idealnie pasują do tematu, który założyłaś!

Gość awdsd
Wcale nie jest rodzynkiem moze szuaksz tam gdzie nie powinna szukac. Skad go wyrwalas z dyskoteki ?

Gość taki piotrek jeden
awdsd Masz racje, ale dla mnie to jakos w ogole nie jest smieszne przeraza mnie zachowanie ludzi, ktorzy nie moga sie nauczyc jak niebezpieczna jest generalizacja. Nie rozumiem jak mozna tak wszystkich oceniac. To tak jak bym powiedzial "grubi ludzie sa zawsze agresywni, smierdza i sa niemili". Tylko ludzie pusci moga tak mowic. Pozdrawiam Cie serdecznie :) i ciesze sie, ze nie generalizujesz ;)

Gość gbggbgbgbg
ty pasujesz jak ulał to danego tematu, o Tobie min.jest mowa nic dodać nic ująć.Nie pusz się tak

Gość gbggbgbgbg

Gość taki piotrek jeden
gbggbgbgbg duzo jest takich jak ja, ale my nie chodzimy raczej na zabawy, nie jestesmy tak przebojowi i raczej niesmiali. Zadko nas ktos zauwaza.

Gość taki piotrek jeden
gbggbgbgbg duzo jest takich jak ja, ale my nie chodzimy raczej na zabawy, nie jestesmy tak przebojowi i raczej niesmiali. Zadko nas ktos zauwaza.

Gość taki piotrek jeden

Gość awdsd
Do kogo to bylo gbggbgbgbg ??? :)

Gość ja to wiem po latach doswiadcz
en jakos moja inteligencja ich nie pasjonowala,ani osiaganie czegokolwiek w zyciu ,raczej liczylo sie to jak wygladam a w rezultacie i tak odchodzili do panienek nieskomplikowanych ktore latwo dawaly du,,,.wnioski nasuwaja sie same

Gość awdsd
Pozdrawiam Piotr. A do autorki akurat startowal taki co chcial sobie pogrzmocic i teraz wszyskich mierzy jedna miara. Troche to zalosne z twojej strony.

Gość taki piotrek jeden
gbggbgbgbg Ja sie nie pusze tylko pisze co uwazam o ludziach generalizujacych wszystko dookola.

Gość awdsd
Pozdrawiam Piotr. A do autorki akurat startowal taki co chcial sobie pogrzmocic i teraz wszyskich mierzy jedna miara. Troche to zalosne z twojej strony.

Gość awdsd
Wazne tez czego sie wymaga. To ze duzo wymagasz to jeszcze nie swiadczy o twoim intelekcie mi mala.

Gość llpo
nie powtarzaj się.Naucz się miłości a nie walenia łbem;Biedactwo , broni się jak może , niepotrzebnie.Pusty i zepsuty ty jesteś,nikt inny.87% kobiet potwierdza fakty,broń się jak możesz :))

Gość taki piotrek jeden
Czasem tak bywa, ze ludzie o wysokim intelekcie sa zli takze wydaje mi sie, ze to nie od tego zalezy tylko od czlowieka. Moze od wychowania, od wzorcow wyciagnietych z domu, od srodowiska. Jest wiele czynnikow na to wplywajacych.

Gość llpogtgt
pogrzmocić? hahaha nie ze mną takie numery!! koleś , haha moge ukierunkować świat meskich nieudaczników w jednym kierunku hhaha gorzko by pożałował

Gość awdsd
A przed kim tutaj sie bronic przed glupota ???? Zreszta po co to robic, macie bledne przeswiadczenia wasza sprawa.

Gość llpogtgtff
piotruś ty coś o tym wiesz

Gość awdsd
No pewnie co z tego ze napisze 2 strony A4 swoich wymagan. Od tego inteligencji nie przybywa. Wazne jest to zeby odroznic co jest naprawde istotne a co nie i wtedy ma sie do czynienia z inteligencja.

Gość taki piotrek jeden
llpo Nie wiem czy o do mnie. Po pierwsze, nie musze sie bronic. Ale zapytam skad wzielas info o tych calych 87 % ? Powiem Ci, ze nazisci tez mowili, ze wszystkiemu winni sa zydzi, ze to poczwary itd. i spoleczenstwo III Rzeszy w to uwierzylo.